Portal for Business en Avensus gaan strategische alliantie aan


MANDERVEEN, 20080918 -- Portal for Business (PforB) is een strategische alliantie aangegaan met Avensus op de gebieden Microsoft SharePoint, AvenStyle en AvenSafe. De expertise van PforB op deze gebieden vult de producten van Avensus uitstekend aan. Beide partijen zullen met deze samenwerking hun concurrentiekracht versterken.

Het begeleiden van Microsoft SharePoint-projecten is een van de specialiteiten van PforB. Microsoft SharePoint is een platform dat dient als raamwerk voor het opzetten van een website voor informatie-uitwisseling en online samenwerking binnen een organisatie. PforB heeft ruime ervaring met implementatieprojecten bij verschillende opdrachtgevers.

Naast Microsoft SharePoint projecten, gaan ook de projecten op de gebieden huisstijl management (AvenStyle) en huisstijl beveiliging (AvenSafe) over naar PforB. Het combineren van huisstijl en beveiliging met de praktische mogelijkheden van Microsoft SharePoint zorgt voor een ijzersterke combinatie, die als totaaloplossing vele organisaties van dienst kan zijn.

Over Portal for Business (http://www.pforb.com)
Portal for Business is een jonge, onafhankelijke ICT kennisorganisatie. PforB hecht veel waarde aan een creatieve benadering en innovatieve, toekomstgerichte oplossingen.

Portal for Business is onder andere gespecialiseerd in:

* Microsoft SharePoint
* Internet en Intranet oplossingen
* Business Intelligence
* Management informatie systemen





Ingezonden persbericht