Culimedia Group komt met KookstudioJaarkaart


HAARLEM, 20080918 -- Culimedia Group, uitgever van onder andere Kookstudiogids en het KookstudiogidsJaarboek lanceert vanaf 1 januari de KookstudioJaarkaart©, kortingskaart voor kookliefhebbers. KookstudioJaarkaarthouders kunnen met korting kookworkshops volgen bij kookstudio's die de kaart accepteren. Daarnaast genieten zij vele voordelen waaronder een gratis proefexemplaar van een culinair tijdschrift, korting op wijnproeverijen en toegangskaarten voor culinaire evenementen. Kaarthouders ontvangen tevens kosteloos een exemplaar van het Kookstudiogids Jaarboek.

De KookstudioJaarkaart © geeft bij accepterende kookstudio's onbeperkt recht op een korting van 20% op de gehele rekening voor twee personen, waaronder de persoon op wiens naam de kaart gesteld is. De kaart is te bestellen via deze website door betaling van ¤25 en is geldig van 1 januari t/m 31 december 2009.

De KookstudioJaarKaart© is tevens een ideaal geschenk voor relaties en personeelsleden en kan op maat worden gemaakt met het logo van het bedrijf of organisatie die de kaart cadeau geeft. Voor vragen kunt u terecht via e-mail: info@kookstudiojaarkaart.nl of kijk op de website www.kookstudiojaarkaart.nl





Ingezonden persbericht