Kroon op het werk

Hoe word ik een aantrekkelijke werkgever voor moslimmedewerkers. Themabijeenkomst 18 september

Themabijeenkomst 18 september

Hoe word ik een aantrekkelijke werkgever voor moslimmedewerkers

Van 2 september tot en met 1 oktober vindt de Ramadan plaats. Voor Moslims een maand van inkeer, waarop tussen de dageraad ruim vóór zonsopgang bij zonsondergang gevast wordt. Vooral dit vasten maakt de periode soms vrij ingrijpend voor het leven van alledag. Dit kan invloed hebben op werknemers die meedoen aan de Ramadan. Wat zijn nu de werkelijke effecten en hoe los je dat als werkgever en moslimwerknemer samen op?

Feit is dat 5% van de bevolking Moslim is, hetgeen inhoudt dat u als werkgever nu of in de toekomst werknemers in dienst heeft die mee willen doen aan de Ramadan maar ondertussen ook gewoon doorwerken. Als u als werkgever goed voorbereid bent en inspeelt op hun behoeftes, ontstaat een win win situatie. Werknemers die meedoen aan de Ramadan voelen zich gewaardeerd en u heeft er gemotiveerde werkers bij die graag voor u willen werken.

Themabijeenkomst

Daarom een themabijeenkomst over de vraag: Hoe word ik een aantrekkelijke werkgever voor moslimmedewerkers en hoe gaan wij om met de Ramadan. Uw kans om in een open debat alles te vragen aan ervaringsdeskundigen. Van een bekende moslimondernemer en werknemer, tot imam en een werkgever die zelf geen moslim is, maar wel met tal van vragen zit. Deze middag draait het om het zien van mogelijkheden en kansen en niet van belemmeringen.

Na verhalen uit de praktijk gaan we met behulp van elkaars verhalen, vragen en oplossingen aan de slag om te komen tot praktische checklist, zodat u in de toekomst beter voorbereid bent.

Aanmelden

De middag start om 17.00 uur op 18 september en vindt plaats in een toepasselijke setting (n.n.b.). Na zonsondergang (na ca. 19.30 uur) gaan we aan tafel! De bijeenkomst is voor zowel leden als andere geïnteresseerden. Niet leden betalen 125 euro. Aanmelden kan via info@kroonophetwerk.nl. Binnenkort volgt het volledige programma.