Samas NV

BNi-prijs met internationale allure

HOUTEN, 21 juli 2008 - Voor het vierde jaar zal de Beroepsvereniging Nederlandse Interieurarchitecten (BNI) in samenwerking met kantoorinrichter Samas de BNI-prijs uitreiken. De vakprijs is het middel bij uitstek om jonge talentvolle interieurarchitecten te stimuleren en te motiveren. In de week voorafgaand aan de prijsuitreiking worden de genomineerde ontwerpen geëxposeerd. De officiële uitreiking van dé vakprijs voor pas afgestudeerde interieurarchitecten zal wederom plaatsvinden in The Village Office te Houten op 18 september 2008.

In de afgelopen weken heeft de selectie van de beste ontwerpen plaatsgevonden en is per opleidingsinstituut het ontwerp uitgekozen dat meedingt naar het winnen van de BNI-prijs. De vakjury bestaande uit: Marike Andeweg, Diederik Fokkema, André van Hamond, Hedwig Saam en Francesco Veenstra zullen op 18 september het meest talentvolle ontwerp bekend maken.

bni-prijs.jpg Voorafgaand aan de uitreiking zullen de volgende internationale professionals een inspirerende presentatie geven:
* Johannes Foersom en Peter Hiort-Lorenzen (Architecten)
* Diederik Fokkema (Fokkema Architecten)

* Timo de Rijk (Professor Design History)
* Wim Vos (International Design Manager Randstad)

De uitreiking zal worden afgesloten met een spetterend "live" optreden van de band "Drup en Blauw". De grafische ontwerper en regisseur Jaap Drupsteen is al jarenlang geïnteresseerd in de combinatie van muziek en beeld. Muziek verandert hij in spannende beelden en weet daarbij clichématige associaties te vermijden.

De expositie is open voor publiek en pers van 15 tot en met 18 september 2008 van 10.00 tot 17.00 uur aan de Elzenkade 1 te Houten. Voor de uitreiking van de vakprijs van het jaar op donderdag 18 september kunt u zich aanmelden via www.bni-prijs.nl.

Expositie genomineerde ontwerpen:
15 t/m 18 september 2008 van 10.00 tot 17.00 uur The Village Office, Elzenkade 1, 3992 AD Houten

Uitreiking BNI-prijs 2008:
Donderdag 18 september 2008 vanaf 15.30 uur The Village Office, Elzenkade 1, 3992 AD Houten

BNI-prijs 2007

Winnaar BNI-prijs 2007
bni2007_winnaar.jpg
Margarita Gaier met
Tango Club "La Boca"

Ontwerpeenwerkplek

De leden van FMN hebben tijdens de ALV bij Samas concept werkplekken ontworpen. Klik hier voor de resultaten.

Copyright © 2008 Samas kantoorinrichting & kantoormeubilair