Ingezonden persbericht


Verschijnt op 18 september 2008

"SPANNENDE KINDERVERHALEN"
Een boek die kinderen keer op keer zullen herlezen.

Kinderen zijn gek op de boeken van Wali Oliviers: hij schreef er inmiddels maar liefst 25, waarvan verschillende werden bekroond. En nu is er dus deze omnibus. Een fantastisch boek met drie spannende verhalen. In "De Verliefde Winterman" worstelt de kleine Jessica met de dood van haar vader. Tot overmaat van ramp wordt de verschrikkelijke Winterman ook nog eens verliefd op haar moeder. In "Iske en de zes Geitjes" blijft een klein meisje even alleen thuis en mag ze voor niemand de deur open doen. Tot er plots zes geitjes op de stoep staan. Een stad in de greep van de misdaad is het decor van "Hondsdolheid in de Stad". Een superspannend verhaal waarin alle ogen gericht zijn op Inspecteur Speur en zijn assistent Luistervink.

De spetterende boekpresentatie die wij in gedachten hadden moest op het allerlaatste moment worden afgeblazen. Door een ongeluk in Griekenland maakt een zwaargewonde Wali Oliviers het verschijnen van zijn boek mee vanuit een ziekenhuisbed. Toch is de auteur inmiddels zover opgeknapt dat hij beschikbaar is voor telefonische interviews. Contact via: Lampedaire uitgevers.

Titelgegevens:
Auteur: Wali Oliviers - Uitvoering paperback 224 pagina's - prijs - 15,95 euro - isbn 978 90 795 920 29 .

Lampedaire Uitgevers. Leysstraat 19, 2000 Antwerpen. Telefoon: 03 - 707 02 25 pers@lampedaireuitgevers.be website: www.lampedaireuitgevers.be


---- --