Time : 13:24:50
Date : 16 September 2008
Sender Name: Flanders Yachting

FLANDERS YACHTING PERS INFORMATIE - INVITATIE

Met deze hebben wij het genoegen u uit te nodigen voor onze informatienamiddag op donderdag 18 september 2008, aanvang 16 uur aan boord van Flandria 1, gelegen aan de Londonbrug havenkaai 14 te Antwerpen.

FLANDERS YACHTING vzw is een groepering van Vlaamse Scheep- en Jachtbouwers en aanverwante bedrijven, die voor de eerste maal deelnemen aan de Monaco Yacht Show 2008 van 24 tot 27 september 2008 met steun van Flanders Investment and Trade (F.I.T.).

Tijdens deze infosessie brengen wij graag het volgende onder uw aandacht :

* De presentatie van duurzame energie gekoppeld aan een Zero-CO2 Emissie als primeur voor de maritieme sector. Deze Marine 'fuelcell' zet chemische energie zowel om in bruikbare elektrische energie als voor verbrandingsmotoren voor marine aandrijving.

* Presentatie van de bestaande infrastructuur, de werven betrokken in de opstart van dit initiatief in Vlaanderen en de ledenwerving (steunend lid vanaf 250 Euro/jaar).

* FY aanwezigheid op de Monaco Yacht Show, Port Hercules, Quai Nord QN3 van 24 tot 27 september, waar volgende scheepsmodellen zullen worden voorgesteld op de stand, een 'Wesley Meuris' creatie:
1) Project Vlaams superjacht 'HydrogenSea' van 32m van de hand van 'Emocean Yacht Design', een nieuwe Vlaamse Jachtdesigner.
2) presentatie van het 57 meter jacht project 'Longueville 565' een realisatie van 'Michael Leach Design'.

3 Waterstof technologie voor de Scheep- en jachtenbouw sector


* De medewerking van Jan Fabre aan Flanders Yachting vzw

Wij stellen uw aanwezigheid ten zeerste op prijs.
Bevestiging: info@flandersyachting.com en dominikvanhoutte@skb.be

Met vriendelijke groeten

Jan Van Marcke Dominik Van Houtte
Bestuurder Bestuurder

0476-23.00.99