Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Leusden, 16 september 2008

Jaarcongres Federatie Zakenvrouwen

Op donderdag 18 september a.s. vindt het jaarlijkse congres plaats van Federatie Zakenvrouwen in de Kamer van Koophandel te Amsterdam met als thema: Economische zelfstandigheid voor vrouwen, hoe zelfstandig bent u nu echt?

Naast de gastsprekers, onder andere, dr. Anneke van Doorne-Huiskes, voormalig hoogleraar Emancipatieonderzoek, "Hoe krijgen we meer economisch zelfstandige vrouwen in Nederland?" en schrijfster Marian Hogeslag, "Goudmijn: alles wat een vrouw moet weten over geld.", zijn er parallelsessies van workshops bij te wonen:
- Houd je geldstroom in de hand!

- Hoe waterdicht zijn huwelijksvoorwaarden?
- Personeel aannemen en ontslaan, juridische tips voor de praktijk.
- Fiscale actualiteiten, rechtsvorm en aansprakelijkheid
- Huwelijksvermogensrecht en de financiële gevolgen bij echtscheiding.

OHRA zal de onlangs geïntroduceerde FZ-(credit)card presenteren en een lezing geven over arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.

Dit jaarcongres wordt mogelijk gemaakt door:
OHRA, Delta Lloyd Private Banking, LOF en de Kamer van Koophandel Amsterdam

Federatie Zakenvrouwen

Onze missie
Het stimuleren van levenslange, economische zelfstandigheid van vrouwen.

Onze visie
Door belangen te behartigen van ondernemende vrouwen en een spreekbuis te zijn in de politiek, het bedrijfsleven, de zorg, de maatschappij en de wetenschap streeft de Federatie Zakenvrouwen naar een verandering in het maatschappelijk denken ten aanzien van de arbeidsparticipatie van vrouwen.

Meer informatie: www.federatiezakenvrouwen.nl. Ook kunt u bellen met bestuurslid interne communicatie Henny van Egmond-van Helten, 06 ­ 5185 7342. E-mail: internecommunicatie@federatiezakenvrouwen.nl Landelijk Service Bureau Postbus 382 3830 AK Leusden T. 033 ­ 432 0734 F. 033 ­ 434 1069
info@federatiezakenvrouwen.nl
www.federatiezakenvrouwen.nl