KPN NV
KPN Nieuws

KPN introduceert Computerhulp voor ondernemers

Datum

18 september 2008

Nummer

076

Nieuwe servicedienst voor ICT-problemen

KPN introduceert de servicedienst Computerhulp van KPN. Met Computerhulp van KPN is een ondernemer altijd verzekerd van professionele hulp en advies bij ICT-problemen. Ondernemers zonder eigen ICT-helpdesk hebben hiermee toch de garantie van snelle en professionele hulp. Naast het oplossen van ICT-problemen, biedt Computerhulp van KPN ook een jaarlijkse controle van uw pc's.

De meest voorkomende ICT-problemen van ondernemers hebben betrekking op internet en de netwerkverbinding die hersteld moeten worden. Computerhulp van KPN helpt ondernemers snel en vakkundig bij het oplossen van dit soort problemen. 'Dat is belangrijk', zegt Eelco Blok, lid Raad van Bestuur van KPN. 'Want voor ondernemers is het prettig om eenvoudig en snel een ICT-expert te kunnen raadplegen. Zo gaan de zaken na ICT-problemen snel weer door.'

Service en onderhoud

Met een abonnement op Computerhulp van KPN kunnen ondernemers in geval van een ICT-probleem bellen met de Business Servicedesk voor advies en remote-ondersteuning. Bij remote-ondersteuning wordt het probleem op afstand direct opgelost. Wanneer het probleem niet remote op te lossen valt dan komt er een monteur langs. Voor dit monteursbezoek worden geen voorrijkosten berekend. Ook worden de pc's van de ondernemer jaarlijks onderworpen aan een check-up. Tijdens deze controle wordt er onder meer gekeken naar de beveiliging van de pc('s), het netwerk, de internetverbinding, de kwaliteit van het netwerk en het functioneren van de computer. Met een abonnement op Computerhulp van KPN is de ondernemer verzekerd van hulp en ondersteuning op maximaal vijf pc's.

Naast een abonnement is het ook mogelijk om gebruik te maken van een eenmalig monteursbezoek. Deze zogenaamde servicemodules richten zich op de meest voorkomende ICT-problemen. Met deze modules kunnen ondernemers voor een eenmalig bedrag en voorrijkosten de hulp van een professionele monteur inschakelen. Mocht het probleem niet verholpen kunnen worden, dan worden er ook geen kosten in rekening gebracht.

KPN als ICT-dienstverlener

Computerhulp maakt deel uit van de managed-ICT-dienstverlening van KPN voor ondernemers. Hiermee komt KPN tegemoet aan de behoefte van veel ondernemers om bij één leverancier terecht te kunnen voor zowel telecom- als ICT-oplossingen. Alle informatie over de verschillende vormen van Computerhulp van KPN is te vinden op: kpn.com/zakelijk, trefwoord 'Computerhulp'.