Protestantse Kerk in Nederland


Studiedag godsdienstonderwijs openbare basisschool

vr 19 september 2008
De jaarlijkse studiedag voor godsdienstleerkrachten op de openbare basisschool vindt plaats op 19 september 2008 in Ede.

Het thema is 'Het kind en de docent, het kind in de docent'. Om godsdienstleerkrachten in het openbaar onderwijs te ondersteunen en te inspireren organiseren IKOS, de Protestantse Kerk in Nederland, HGJB en Jeugdwerkbureau Lava jaarlijks deze studiedag.

Het kind staat in deze editie van de studiedag centraal: hoe boei en bereik je kinderen? Er is een afwisselend programma met workshops, een materialenmarkt. Kees Posthumus opent de studiedag met een verhaal. Ook is er voldoende ruimte voor het ontmoeten van collegas en het uitwisselen van ervaring en ideeën.

Aan deze dag zijn dit jaar voor de deelnemers geen kosten verbonden en ook de reiskosten worden vergoed. De studiedag maakt deel uit van het project 'Scholing en Organisatie G/HVO 2008', dat eenmalig mogelijk gemaakt is door subsidie van het Ministerie van OCW.

Voor meer informatie en aanmelden kunt u kijken op www.pkn.nl/kerk&onderwijs. Bel of mail voor informatie over het programma naar Mirjam Schaap bij Jeugdwerkbureau Lava: (026) 389 24 24; mirjamschaap@lava-jeugdwerk.nl