Gemeente Waalwijk Doe mee met het Zomer Sportspektakel

Buurtsport Waalwijk nodigt alle jongeren van 11 tot 25 jaar in de gemeente Waalwijk uit om deel te nemen aan het Zomer Sportspektakel. Het sportspektakel vindt plaats op:

- vrijdagavond 19 september 2008 in het Willaertpark in Waalwijk van 18.00 tot 21.00 uur.

- zaterdagmiddag 27 september 2008 in het park (aan de Raadhuisstraat) in Waspik van 13.00 tot 18.00 uur.

Het Sportspektakel is een jaarlijks terugkerend sportevenement voor de jeugd in de gemeente Waalwijk. De avond staat in het teken van sport en spel: er zijn oud Hollandse spelen en trampolines, er wordt een voetbaltoernooi georganiseerd, er is een rodeostier en nog veel meer. Naast diverse sportactiviteiten zijn er ook demonstraties van sportverenigingen uit de buurt.

Jongeren hoeven zich niet in te schrijven om mee te doen aan het Zomer Sportspektakel. Voor meer informatie kunnen ze terecht bij Bruno Podnar van Buurtsport Waalwijk: 06 41 66 34 06 of buurtsport@waalwijk.nl.

Buurtsport Waalwijk stimuleert en activeert jongeren om te gaan sporten en werkt in opdracht van de gemeente Waalwijk. Het sportspektakel wordt georganiseerd door Buurtsport Waalwijk in samenwerking met Mozaïek Welzijn Waalwijk/ De Twern. Voor het Zomer Sportspektakel in Waspik werkt Buurtsport Waalwijk samen met Café d' Ouwe Haven en Café de Ploeg in Waspik.

Publicatie datum 25-08-2008