Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Mode aan de Maas op Noordereiland: 19-21 september

Het weekend van 19 tot met 21 september staat Noordereiland in het teken van mode, kunst, cultuur. Tevens is dit weekend een zoektocht naar creatieve talenten op het Noordereiland.

Video op groot scherm

Er zullen een aantal videopresentaties worden gegeven. Deze scherm is zo groot dat het zelfs te zien is vanaf de Erasmusbrug!

Mode Wandelroute

Via een speciale wandelroute over het Noordereiland zijn mode-uitstallingen te bewonderen georganiseerd door de Ondernemersvereniging Noordereiland (OVN), een soort Montmartre aan de Maas. De moderoute is vanaf 19 september te lopen en te zien.

Mode weekend op het noordereiland

(foto: deelgemeente Feijenoord)

Jongeren

Op het Prinsenhoofd vinden gedurende drie dagen allerlei activiteiten plaats. Vrijdag 19 september 2008 staan jongeren centraal. Leerlingen van scholen op het Noordereiland en kinderen van de jeugdgroepen van deelgemeente Feijenoord gaan op creatieve wijze aan de slag met hennepbeschilderingen, het bedrukken van T-shirts en haar vlechten. De creaties worden vervolgens getoond op een catwalk. Aan de leukste, opvallendste of grappigste creatie is een prijs verbonden.