Deltion College


Relly rijden, rellyauto
Deltion Rallyteam in actie

Tijdens de grootste rally van Nederland, de Hellendoorn Rally, komt op vrijdag 19 en 20 september a.s. de Deltion rallyauto weer in actie. Je bent van harte welkom om ons topteam aan te moedigen. Dit team bestaat uit rijder Pierre Brouwer, navigator Marc Groeneveld en een serviceploeg van de beste Deltion studenten en leraren.

Â

De organisatie verwacht tussen de 100 en 120 deelnemers aan de start. Op vrijdagavond 19 september zal de eerste auto om 19.30 uur worden weggeschoten vanuit de manege ât Oale Spoor in Hellendoorn voor de 1e etappe. Vrijdagavond worden er 6 proeven verreden, allen ten noorden van Hellendoorn. De gehele vaderlandse top heeft te kennen gegeven aanwezig te willen voor deze rally die weer meetelt voor het Nederlandse kampioenschap. De rally telt mee voor de Euro Rally Challenge 2008. Dit is een competitie waarbij de beste rijders uit drie rallygekke buurlanden aan het stuur van topmateriaal het tegen elkaar opnemen in zes wedstrijden, waaronder de Hellendoornrally.

Â

Ook dit jaar verwacht de organisatie veel publiek. Informatie over de rijders, tijdschema en proeven, zijn verkrijgbaar als informatiepakket via de âpublieksinfoâs â die dit jaar ook enkele verrassingen bevatten. Deze zijn voor 15 euro te koop bij meer dan 30 verkooppunten in de regio. Voor meer informatie en verkoopadressen zie www.hellendoornrally.eu .

Bron: www.hellendoornrally.eu