Stadsdeel Amsterdam-Noord

Bewonersdiner in Van der Pek

Graag nodigt het stadsdeel Amsterdam-Noord en Ymere alle bewoners uit de van der Pekbuurt uit voor een bewonersdiner. Het diner vindt plaats op het Van der Pekplein/Ranonkelkade. Het `Klankjuttenkinderorkest' loopt door de straten en kondigt het diner aan.

Datum: Vrijdag 19 september 2008
Tijdstip: 18.30 uur
Locatie: Van der Pekplein/Ranonkelkade

Ymere en stadsdeel Amsterdam-Noord willen samen de Van der Pekbuurt aanpakken. Een investeringsprogramma, gericht op verbetering van de woningen, is een belangrijk onderdeel van de buurtaanpak. Daarnaast wordt ingezet op het oplossen van sociale problemen, het stimuleren van werkgelegenheid en het verbeteren van de openbare ruimte, de veiligheid en de leefbaarheid. Het stadsdeel en Ymere willen de aanpak nog krachtiger maken door samen met bewoners op te trekken en hen een actieve rol te geven in de wijkaanpak.

Het motto van deze bewonersavond is: `Kom samen koken, eten, praten aan de langste tafel van Noord. Gooi je ideeën voor de buurt in de Ideeënkar die door kinderen uit de buurt wordt gebouwd. En neem je opa, oma, buurman, buurvrouw en kinderen mee.'