Datum: 19 september 2008

Lisse Aanhoudingen na mishandeling De politie heeft donderdagavond vier mannen uit Almere, twee van 17 en twee van 19 jaar, aangehouden, na een mishandeling van een 21 jarige man uit Lisse. De Lisser werd op de Koninginneweg aangevallen waarbij één van de verdachten een honkbalknuppel gebruikte. Deze verdachte was boos over een verkocht goed door de Lisser en wilde zijn geld terug hebben.

Lisse Mishandeling bij het tanken De politie heeft donderdagavond 18 september een 45 jarige man uit Hillegom aangehouden op de Stationsweg. De man was weggereden na een handgemeen bij een tankstation aan de Westelijke Randweg. Daar was onenigheid over wie er aan de beurt was om te tanken. De Hillegommer zette zijn woorden kracht bij door een 24 jarige Noordwijker fysiek aan te pakken, deze werd hierbij enkele malen in het gezicht geraakt. De politie doet verder onderzoek.

Leiden Verdachte van poging inbraak aangehouden Bewoners van een studentenwoning aan het Pieterskerkhof hebben donderdagavond 18 september een 33 jarige man uit Leiden aangehouden op verdenking van poging inbraak in de studentenwoning. Een van de bewoners kwam thuis en zag de verdachte uit een raam van één van de kamers hangen. De verdachte zette het op een lopen en de bewoner heeft de achtervolging met drie medebewoners ingezet. De vier konden de verdachte op de Kloksteeg aanhouden en lieten hem mee teruglopen naar de woning om hem over te dragen aan de politie.

Alphen aan den Rijn Geslagen met pijp De politie heeft donderdagmiddag 18 september een 37 jarige Leidenaar aangehouden in de Vliestroom. Hij was betrokken bij een mishandeling van een 37 jarige Alphenaar. De Leidenaar beschuldigde de Alphenaar van diefstal van de batterijen uit de startonderbreker van zijn auto. Deze ontkende dit, de gemoederen raakten verhit en er is onder andere geslagen met een metalen pijp. De politie doet verder onderzoek

Gouda Verkeersongeval Donderdag 18 september vond om 16.10 uur op de Verzetslaan een aanrijding plaats. Een 27 jarige automobilist uit Gouda reed in de richting van de De Rijkestraat en haalde een auto die aan de rechterzijde van de weg stilstond in. Op dat moment rende een 4 jarige Goudse de weg over. De bestuurder kon niet tijdig afremmen en reed het meisje aan. Zij liep onder meer letsel op aan haar hoofd en werd voor behandeling overgebracht naar het Groene Hart Ziekenhuis.

--- einde berichten ---

Postbus 4240 Hollands Midden 2350 CE Leiderdorp Bureau Communicatie Telefoon 071 - 5459391 Fax 071 - 5459305

---- --