Ingezonden persbericht


Persbericht

Technologische vernieuwingen krijgen grote invloed op de manier waarop we werken en leven. Maar kennen we de consequenties?

WorkTech08 voor het eerst in Amsterdam; gaat diepgaand in op te verwachten veranderingen

Amsterdam, 12 augustus 2008 --- Wat zijn de effecten van steeds vernieuwende technologieën op werken en wonen in de 21ste eeuw? Tijdens de eerste in Amsterdam gehouden WorkTech08 Conference zullen antwoorden op deze en andere gerelateerde vraagstukken over het voetlicht komen. Negen vooraanstaande sprekers uit velerlei disciplines geven tijdens de conferentie vanuit verschillende invalshoeken inzicht in de wijze waarop technologische ontwikkelingen de manier van leven en werken veranderen. WorkTech08 Amsterdam vindt op 18 en 19 september plaats in de Beurs van Berlage.

Het flexibele kantoor, het draadloze tijdperk, de mobiele revolutie en nieuwe internettechnologieën; termen van deze eeuw. Maar wat is de invloed daarvan op de arbeidsomgeving, de arbeidspsychologie, de bouwwijze en inrichting van werkplekken? Het kantoor van de 21ste eeuw en de manier waarop we communiceren, is even gecompliceerd als uitdagend.

Internationale denkers zullen vanuit de gebieden technologie, architectuur, arbeidspsychologie, ontwerp en werkplekinrichting hun visie geven op te verwachten ontwikkelingen. De conferentie wordt al sinds 2004 jaarlijks in Londen gehouden. Dit jaar hebben de steden Amsterdam, Shanghai en Manchester de primeur.

WorkTech08 Amsterdam is een forum voor alle betrokkenen die zich enerzijds bezighouden met de toekomst van werk en werkomgeving, en anderzijds met technologie en innovatie. De sprekers gaan op zoek naar de convergentie tussen deze beide werelden.

De conferentie op vrijdag 19 september wordt op donderdag 18 september voorafgegaan door drie masterclasses ; Working without barriers: Rabobank s new Utrecht project, R&D workspace: Shell s New Technology Centre en Hospital of the Future.

Programma en sprekers:

Het volledige overzicht van het programma, de sprekers, hun achtergronden en hun specialismen, is te vinden op www.unwired.eu.com/wtamsterdam.html. Hier kan ook de inschrijving voor deelname plaatsvinden.

WorkTech Amsterdam vindt plaats in de Beurs van Berlage, Damrak 277 in Amsterdam. Kosten voor deelname aan beide dagen zijn 598 euro. De masterclasses op 18 september kosten 199 euro en de workshops op 19 september 499 euro.

Meer informatie voor de pers:
Lubbers & De Jong PR
Anke van Heerebeek
T +31(0)20 421 05 65
E anke@l-dj.nl