Ingezonden persbericht


Amersfoort: 12 augustus 2008

OOK ZAKELIJK APELDOORN LOOPT WARM VOOR DAVIS CUP

Vrijdag 19 tot en met zondag 21 september vindt het Davis Cup by BNP Paribas-duel tussen Nederland en Zuid-Korea plaats. Dit weekend strijden de mannen van het REAAL Nederlands Davis Cup Team in Omnisport Apeldoorn voor een plek terug in de Wereldgroep.

Relatiemarketing
Evenementen van dit formaat kunnen tegenwoordig niet meer los worden gezien van relatiemarketing. Denk aan de Olympische en Paralympische Spelen en ook het EK voetbal. De hospitality-verkoop van het Davis Cup-duel Nederland - Zuid-Korea is inmiddels in volle gang. De KNLTB heeft, in samenwerking met de gemeente en René Lemmens (contactpersoon Business Clubs Apeldoorn), heel zakelijk Apeldoorn en omstreken benaderd en het enthousiasme is groot.

Sport en zaken: uitstekende combinatie
Casper van Duuren, manager Communicatie & Marketing van de KNLTB: "Met een hoogwaardig hospitality-aanbod proberen we de bedrijven in Apeldoorn en omgeving te betrekken bij ons evenement. Sport en zaken is een uitstekende combinatie, dat zie je zowel bij topsport als ook in de breedte op verenigingsniveau. Gezien het enthousiasme van het Apeldoornse bedrijfsleven voor de wedstrijd in september belooft dit Davis Cup-duel niet alleen een sportieve prestatie, maar ook op het gebied van de relatiemarketing een hoogstandje te worden."

Zakelijk Omnisport
Ook de directeur van Omnisport Apeldoorn, Rob Bom, is erg tevreden: "Omnisport Apeldoorn, een unieke locatie, is bij uitstek een accommodatie om te netwerken. De locatie is nieuw, fris, zakelijk en de catering is van een uitstekend niveau. We hopen met het Davis Cup by BNP Paribas-duel tussen Nederland en Zuid-Korea een flitsende start te maken voor de zakelijke markt."

Begin september maakt de KNLTB bekend welke Nederlandse toptennissers captain Jan Siemerink opstelt in september. Wilt u op de hoogte worden gehouden van nadere informatie rondom de Davis Cup, stuur dan een e-mail naar evenementen@knltb.nl.