Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Unibet Open in Milaan
Grote kans op Nederlands succes tijdens internationaal pokerevenement

Malta, 18 september 2008 - Van vrijdag 19 september tot en met zondag 21 september vindt de Unibet Open plaats in Milaan. Het is een van de grootste live pokerevenementen ter wereld, met zo'n driehonderd pokeraars uit verschillende Europese landen. Er doen acht goede spelers uit Nederland mee, waaronder Tim van der Riet die tijdens de vorige Unibet Open in Madrid tweede werd. Het totale prijzengeld bedraagt 450.000 euro.

Volgens Anne-Jaap Snijders, Hoofd Mediazaken Unibet Nederland, maakt de belangstelling voor de Unibet Open duidelijk dat poker onverminderd hot is. "Er komen veel spelers op af, maar ook de (Nederlandse) media zijn ruim vertegenwoordigd. Op de website www.unibetopen.com kunnen via live streams de wedstrijden rechtstreeks worden gevolgd. Live betting via onze website is ook mogelijk gedurende het evenement."

Favoriete spellen
Online behoort poker absoluut tot de favoriete spellen. Zo beaamt Snijders. "Onze website wordt dagelijks bezocht door duizenden pokeraars. Naar schatting spelen er in ons land ongeveer 40.000 mensen betaald online poker, verdeeld over verschillende aanbieders. Maar het aantal Nederlanders dat via internet gratis pokert ligt waarschijnlijk een stuk hoger."

De volgende Unibet Open vindt plaats van 5 tot en met 7 december in Warschau.

Over Unibet
Unibet is een online wedkantoor. Het is opgericht in 1997 en staat genoteerd aan de beurs (OMX Nordic Exchange) van Stockholm. Unibet is een van de grootste, private, online wedkantoren in Europa en biedt diensten in twintig talen aan via www.unibet.net. Momenteel heeft Unibet meer dan 2,7 miljoen klanten in meer dan honderd landen.

Unibet is lid van de EGBA (European Gaming and Betting Association), RGA (Remote Gambling Association) in Groot-Brittannië en is gecertificeerd door G4, Global Gaming Guidance Group. In december 2007 heeft Unibet Maria Holdings, de grootste online bingo-aanbieder in Scandinavië, overgenomen. Meer informatie over Unibet is te vinden op www.unibet.net of www.unibetgroupplc.com


Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht