Ingezonden persbericht


Geert van Diepen nieuwe adviseur bloembollen DLV Plant

Per 15 september is Geert van Diepen (25) als junior adviseur bloembollen begonnen bij team bloembollen/bolbloemen van DLV Plant.

Geert heeft recentelijk zijn studie plantwetenschappen aan de WUR afgerond. Als zoon van een bollenkweker en tijdens zijn studie en stages heeft hij veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van bloembollen. Tevens heeft hij zich tijdens zijn studie ondermeer verdiept in duurzaam bodembeheer.

Geert gaat zich binnen team bloembollen van DLV Plant richten op advisering aan kwekers met teelten op de duin- en zeezandgronden en in het bijzonder het Noordelijk zandgebied. Daarnaast zal hij mee werken in de diverse (onderzoeks)projecten die DLV Plant in uitvoering heeft.

Geert van Diepen is vanaf 15 september bereikbaar op 06-53427240 en via de e-mail g.vandiepen@dlvplant.nl

DLV Plant is een toonaangevende en onafhankelijke advies - en onderzoekspartner voor de plantaardige sectoren . Haar activiteiten richten zich op advies, onderzoek, projecten zowel in Nederland als daarbuiten. Door continu vernieuwende en eigentijdse diensten en producten in de markt te zetten, creëert DLV Plant meerwaarde voor ondernemers. DLV Plant heeft 160 adviseurs, onderzoekers en projectleiders in dienst. DLV Plant heeft eigen vestigingen in Nederland, België, Rusland, Servië, Ethiopië en Groot Britannië. Voor meer informatie, kijk op www.dlvplant.nl