Weekendjeweg.nl opnieuw beste reissite

19/09/2008 08:50

Bookit B.V.

Weekendjeweg.nl is voor de 4e keer beste reissite van het jaar geworden. De uitslag werd bekend gemaakt op 18 september tijdens de jaarlijks terugkerende verkiezing voor Website van het Jaar. In totaal zijn er 1.175.421 stemmen uitgebracht. Weekendjeweg.nl is opnieuw nummer 1 in de categorie reizen. In 2004, 2006 en 2007 werd de reissite ook al beloond met de publieksprijs.

Sinds 2004 wordt de verkiezing voor Website van het Jaar gehouden. Stichting Internet Reclame doet een voorselectie. Vervolgens kiest het publiek in 14 verschillende categorieën de website die zij de beste vinden.

"Een prijs winnen is een graadmeter voor kwaliteit, het geeft expertise aan. De titel Website van het Jaar is een publieksprijs, het publiek is het er dus over eens dat wij goed werk leveren. Onderscheiden worden en op deze manier erkenning krijgen voor ons werk is geweldig!" Aldus Ed Trentelman Commercial Director van Weekendjeweg.nl.

Winnaars uit andere categorieën zijn Google.nl, Marktplaats.nl, Anwb.nl en Uitzendinggemist.nl De grootste winnaar is Hyves.nl, met in totaal de meeste stemmen.

Over Weekendjeweg.nl

Weekendjeweg.nl is onderdeel van Bookit, marktleider in Nederland op het gebied van korte tussendoor vakanties in zowel hotels als bungalowparken. Bookit realiseert zo'n 500.000 reserveringen per jaar voor circa 1,3 miljoen passagiers. Weekendjeweg.nl is de bekendste site, gevolgd door BungalowS.nl, Nachtjeweg.nl, Hotelletje.nl en BungalowTrips.nl. Vanaf 1992 is Bookit gespecialiseerd in het verzorgen van reserveringen voor hotels en bungalowparken. Bookit is sinds 2005 onderdeel van Holidaybreak PLC, een Europese groep van vakantieaanbieders.