Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Extra bedenktijd hoeft geen geld te kosten

Kosteloos een langere offertetermijn bij de Obvion Basis hypotheek

Heerlen, 19 september 2008 - Obvion biedt vanaf 19 september 2008 de mogelijkheid de offertetermijn van de Obvion Basis hypotheek met 4 maanden te verlengen tot maximaal 8 maanden. Hierdoor krijgt men, zonder extra kosten, meer tijd voor het passeren van de akte. Douwe Dijkstra, adjunct-directeur Obvion is enthousiast over deze introductie: 'de voorwaarden van onze Basis hypotheek worden nu nóg aantrekkelijker'.

4 + 4 = 8
Klanten met een offerte voor een Obvion Basis hypotheek die kiezen voor een verlenging, krijgen meer tijd om de koop van hun woning rond te krijgen. Dit is onder andere voordelig voor mensen die bezig zijn met de aankoop van een nieuwbouwwoning waarvan de akte vaak niet binnen een termijn van 4 maanden kan passeren. Door de mogelijkheid tot verlenging kan de klant bovendien profiteren van een lagere rente wanneer rentestijgingen te verwachten zijn. Obvion brengt in geval van verlenging van de offerte, in tegenstelling tot veel andere aanbieders, geen kosten in rekening. Alleen bij het annuleren van een verlengde offerte worden kosten in rekening gebracht.

De 4 voordelen van 4 + 4

* meer tijd voor passeren van de akte

* kosteloze verlenging van de offerte

* optimaal inspelen op rente-ontwikkelingen

* financiële haalbaarheid eerder in kaart gebracht

4 + 4 in de praktijk
Vanaf 19 september kan, naast de bestaande verlengingsmogelijkheid van de Obvion hypotheek, nu ook de termijn van nieuwe offertes voor de Obvion Basis hypotheek onder een aantal voorwaarden kosteloos worden verlengd. Voor meer informatie verwijst Obvion naar uw intermediair. Voor een intermediair bij u in de buurt kijkt u op www.obvion.nl.

Over Obvion

Obvion (www.obvion.nl) is een eigentijds hypotheekbedrijf dat zich toelegt op het verlenen van verantwoorde financiële dienstverlening door een combinatie van de beste producten, de beste service, in samenwerking met de beste intermediair. Het belang van consument en maatschappij staan daarbij voorop. Obvion opereert vanuit Heerlen en richt zich met 375 enthousiaste medewerkers uitsluitend op de markt van onafhankelijke tussenpersonen. Dat doet Obvion, voortgekomen uit een samenwerkingsverband van Rabobank en ABP, vanuit een filosofie die gebaseerd is op zes kernwaarden: open & eerlijk, onafhankelijk, snel & flexibel, professioneel, verantwoordelijk en persoonlijke aandacht. NOOT VOOR DE REDACTIE EN