Ingezonden persbericht




MySpace presenteert Armin van Buuren's 'A State of Trance 2008'

Exclusieve pre-listening van langverwacht album uitsluitend op MySpace

Amsterdam, 19 september 2008 - Op 29 September aanstaande zal het Armada label de vijfde editie van Armin van Buuren's splinternieuwe compilatie 'A State of Trance' , waarmee hij eerder meerdere International Dance Music Awards won, uitbrengen. Naar het album is door velen reikhalzend uitgezien. Het lange wachten is de moeite meer dan waard omdat het album een overvloed van Armin's meest exclusieve tracks biedt. De vier eerdere edities van de 'A State of Trance' serie waren een groot succes. Armin besloot zijn concept ASOT 2006 en 2007 daarom in stand te houden; CD1 heeft het 'On the Beach' thema dat bestaat uit tracks met vangende beats, warme vocalen en fijngevoelige melodieën, terwijl CD2 de sfeer van een Armin set 'In The Club' ademt.

Van 19 tot en met 26 september is het album exclusief te beluisteren via MySpace, het populairste sociale netwerk ter wereld. Op zijn persoonlijke MySpace profiel presenteert Armin het album en geeft hij tevens persoonlijk commentaar en toelichtingen bij een aantal tracks, www.myspace.com/arminvanbuuren. Het is voor het eerst dat MySpace en Armada op deze manier samenwerken.

Hoite Polkamp, Content Manager MySpace Benelux: We vinden het fantastisch dat alle MySpace gebruikers wereldwijd een pre-listening krijgen. Daarbij is het uniek dat het album direct van Armin's commentaar is voorzien. Geen enkel ander sociaal netwerk heeft zo'n nauwe band met de muziek community als MySpace. We hebben inmiddels vijf miljoen artiesten met een persoonlijk profiel. Hun creativiteit en zelfexpressie hebben MySpace gemaakt tot wat het vandaag is. Armin is een van hen en daar zijn we trots op'