Mysterieuze nieuwe stroming, sociale interactie en versieren


Meesterversierder Grant Wellington, van hét Lifestyle Coaching bedrijf te Melbourne komt naar Nederland (19 september 2008: Amsterdam)

ROTTERDAM, 20080904 -- Het is een onmogelijk toeval dat, in het begin van een nieuwe stroming, de komst naar Amsterdam van Grant Wellington op 19 september en de grootste conferentie op het gebied van mannen beter leren omgaan met vrouwen op het zelfde moment vallen.

Grant Wellington is oprichter van hét Social Lifestyle development bedrijf te Melbourne, Australië. Het is onze taak om eenzame vrijgezellen te veranderen in aantrekkelijk mannen, klaar voor de moderne vrouw. Zoals u weet probeert de man al eeuwen het raadsel "wat wil de vrouw" op te lossen. Het is het onderwerp van gesprek op dit moment. Het zou de ideale tijd zijn, en voor ons beide gunstig, om te ontmoeten voor een interview. Bekijk thenaturalwithin.com als u geïnteresseerd bent in een artikel over deze nieuwe stroming.

Grant zal vier dagen in Nederland verblijven voor hij samen met de Nederlandse coach Jeroen van Dalen vertrekt voor de eurotour, waarvoor zij 4 dappere heren meenemen om 's werelds mooiste vrouwen te ontmoeten. Het avontuur door Oost-Europa is een zoektocht naar beheersing van hun leven en vrouwen. In Nederland zal het product binnenkort gelanceerd worden!





Ingezonden persbericht