Digitale showroom voor horeca-apparatuur


OUDEHASKE, 20080919 -- Door het online aanbieden van producten kunnen er forse kostenbesparingen worden gerealiseerd door een leverancier. Dit is niet alleen aantrekkelijk voor de ondernemer maar vooral ook door de koper die op deze manier een scherpe prijs kan bedingen. Op het gebied van de horeca appartuur bleef deze ontwikkeling een beetje achter. De digitale showrooms waren lastig te vinden. Met de lancering van horecakeukenapparatuur.com brengt het Friese bedrijf Aquacombi hier nu verandering in. Combisteamers, horecavaatwassers, koelingen, heteluchtovens, reiniginsmiddelen voor combisteamers en waterontharders worden nu online aangeboden voor scherpe prijzen.

A-merken tegen een scherpe prijs

"We doen geen concessies aan de kwaliteit van onze producten," zegt Gerrit Dijkstra van Aquacombi. "A-merken kunnen ook scherp worden aangeboden via het internet doordat je kosten gewoon lager zijn. We proberen hierbij het aanbod niet onbeperkt te laten groeien maar kiezen voor horeca-apparatuur met een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding."
Dat dit een goede stap is geweest blijkt uit het aantal aanvragen en bestellingen dat sinds de lancering van de webshop is binnengekomen. "Onze klanten kunnen rustig rondkijken vanuit hun (bureau)stoel en maken een keuze nadat de apparatuur met elkaar is vergeleken," weet Dijkstra te vertellen.





Ingezonden persbericht