Priority Telecom roept Digacom voor derde achtereen­volgende keer uit tot Partner van het Jaar

Nieuw-Vennep, 19 september 2008 - Digacom is deze week tijdens de Priority Partner Beach Party 2008 door Priority Telecom uitgeroepen tot Partner van het Jaar 2007/2008. Dit is het derde achtereenvolgende jaar dat Digacom deze partneraward wint.

Richard Bordes, partner manager bij Priority Telecom: "Digacom heeft deze award gekregen omdat ze voorlopen op het gebied van VoIP. De samenwerking met Priority Telecom is uitstekend en Digacom heeft bewezen dat ze de grootste successen boeken in de markt. Daarbij zijn ze als geen ander in staat om de businessvraagstukken van onze gezamenlijke klanten om te zetten in innovatieve en effectieve oplossingen."

"Het is geweldig dat Priority Telecom ons voor de derde keer op rij heeft uitgeroepen tot Partner van het Jaar", zegt Jaap Groenewegen, Manager Sales bij Digacom. "De samenwerking is opnieuw zeer succesvol gebleken en we blijven innovatieve oplossingen bouwen rond de producten van Priority Telecom. Oplossingen die het uitstekend doen bij onze gezamenlijk klanten."

Over Digacom

Digacom optimaliseert de communicatiestructuur van organisaties op basis van innovatieve en creatieve telecommunicatieoplossingen. De onderneming verenigt kennis van traditionele telefoniesystemen met expertise van op IP gebaseerde communicatiesystemen. Hierbij wordt de betrouwbare kwaliteit van de 'oude' technologie verrijkt met de flexibiliteit en het gebruiksgemak van de moderne technologie. Aan de hand van de eisen en wensen van de klant wordt een oplossing ontwikkeld waarbij flexibiliteit, beheersbaarheid, efficiëntie en kostenbesparingen voorop staan. Meer informatie op: www.digacom.nl.



Ingezonden persbericht