ChristenUnie


Inclusief Congres 2008

Congres Inclusief 20 september 2008

Onderwijs is het thema van het volgende Inclusief congres dat dit jaar gehouden wordt op zaterdagmiddag 20 september in Amersfoort. Alle ChristenUnieleden en belangstellenden (m/v) zijn welkom.

Remmelt de Boer (Eerste Kamer) zal spreken over de gevolgen van de ingrijpende onderwijsvernieuwingen op de kwaliteit van het onderwijs n.a.v. de commotie die is ontstaan rond het rapport-Dijsselbloem.

Kars Veling, vertegenwoordigers van BON (Beter Onderwijs Nederland) en Ouders&COO zullen een reactie geven en workshops verzorgen over onderwijsthema's als brede scholen, zwarte en witte scholen, medezeggenschap van ouders en onderwijskwaliteit.

Het congres begint om 13:00 uur in de Evangelische Hogeschool in Amersfoort en eindigt om 17:00 uur. Na afloop kunnen deelnemers aanschuiven bij een 3-gangendiner in de historische binnenstad van Amersfoort.

Kosten voor het congres bedragen EUR10,- en kunnen worden betaald bij aanvang. De kosten van het diner na het congres zullen ongeveer EUR20,- bedragen en komen voor eigen rekening.

---