Marktleider golfsimulators lanceert nieuwe game ProTee Play

22/09/2008 09:10

PR Newswire

ZALTBOMMEL, Nederland, September 22 /PRNewswire/ --

- Indoor golfen achter eigen computer

Marktleider in golfsimulators ProTee United lanceert het nieuwe computerspel ProTee Play 2009, waarmee golfers en gamers voortaan achter hun eigen computer op driedimensionale golfbanen kunnen spelen.

Via Internet of via interne netwerken kunnen meerdere golfers online tegen elkaar spelen. Ook kunnen ze alleen of tegen de computer zelf spelen. De golfclub is via de muis of een joystick te hanteren. Het spel benadert de realiteit, zoals een professionele golfsimulator dat ook doet. Eind dit jaar introduceert ProTee United aanvullende pakketten waarbij spelers een mat met sensoren kunnen aanschaffen en op die manier thuis zelf een indoor golfsimulator kunnen bouwen. Volgend jaar komt het bedrijf met een versie voor de populaire Wii spelcomputer.

"Via het spel is het mogelijk om levensecht te spelen,
weersomstandigheden en baancondities te bepalen, je favoriete golfclub te kiezen, online te spelen en te chatten of een golfbaan te verkennen. De banen zijn zeer realistisch nagebouwd, tot en met de kabbelende beekjes toe," licht directeur D. van Drie van ProTee United toe. In het spel zitten twintig internationale golfbanen, maar via een extra pakket kunnen spelers meer dan vijftig wereldberoemde golfbanen online downloaden. Het spel is standaard beschikbaar in de talen Engels, Frans, Duits, Spaans en Italiaans.

ProTee United is de grootse leverancier van golfsimulators ter wereld en werkt onder meer mee aan de bouw van de grootste Indoor Golf Arena ter wereld, die in Nederland verrijst. "Het indoor golf breekt wereld wijd door. Met ProTee Play kan iedereen indoor golf spelen op de computer, van een echte gamer of beginnende golfer tot een professional. We maken gamers enthousiast voor de golfsport en golfers voor een computerspel. Via dit spel kun je met iemand aan de andere kant van de wereld golfen op een beroemde of lokale golfbaan", aldus Van Drie.

Meer informatie: http://www.proteeplay.com of
http://www.protee-united.com