Ingezonden persbericht


Satyam opent hoofdkantoor Benelux in Hoofddorp

Sandy David benoemd tot Regional Manager Benelux

Hoofddorp, 22 september 2008 Satyam Computer Services Ltd. (Euronext Amsterdam: SAYE, NYSE: SAY), wereldwijd dienstverlener op het gebied van advies en IT, opent een nieuwe vestiging in Hoofddorp. Dit kantoor is een uitbreiding op de bestaande vestigingen in Eindhoven en Brussel. De locatie in Hoofddorp dient als het nieuwe hoofdkantoor voor de Benelux. Satyam kiest voor deze locatie vanwege het sterk groeiende aantal klanten in de Randstad en wil met deze nieuwe vestiging ook zijn klanten in West-Nederland zo optimaal mogelijk bedienen.

De vestiging ligt het op het technopark van Hoofddorp en wordt geleid door Sandy David (45), Regional Manager Benelux. Hij is verantwoordelijk voor de strategie en groei van Satyam in de Benelux.

Sandy David komt het Satyam-team leiden met ruim twintig jaar IT-ervaring in de Benelux-regio. Voordat hij in dienst kwam bij Satyam, bekleedde hij de functie van Director Alliances bij Ordina. Hier was hij ook verantwoordelijk voor de Global Sourcing-strategie. In de periode hiervoor was hij Senior Project Manager en Manager New Business Development bij KPN.

Ik denk dat veel IT-diensten in de nabije toekomst geleverd worden door multinationals, vooral afkomstig uit Azië en dan specifiek uit India. Dit komt vooral door het continu groeiende talent en de kennis in deze regio. Wereldwijde IT-dienstverleners zoals Satyam hebben zich al bewezen en bieden klanten voordelen en waardeproposities. Ik zie het als een grote kans om voor een dergelijk groot bedrijf aan de slag te gaan en mijn expertise te gebruiken om grote strategische deals te sluiten , zegt David.

###

Over Satyam

Satyam Computer Services Ltd. (Euronext Amsterdam: SAYE, NYSE: SAY) is een wereldwijde dienstverlener op het gebied van advies en IT. Het bedrijf levert diensten op het gebied van advies, systeemintegratie en outsourcing aan klanten in twintig* verschillende sectoren in 66* landen, waaronder Nederland, België en Luxemburg. Satyam beschikt over een brede, functionele expertise, hoogwaardige technologische kennis en een wereldwijd delivery-model om bedrijven te helpen bij het optimaal inrichten van hun belangrijkste processen en hun prestaties te verhogen. Bij Satyam werken 51.643* professionals op het gebied van engineering, productontwikkeling, supply chain management, CRM, BPM, BI, enterprise integration en infrastructuurbeheer. Satyam bedient 670* klanten vanuit zijn Development Centres in de Verenigde Staten, Canada, Brazilië, het Verenigd Koninkrijk, Hongarije, Egypte, de Verenigde Arabische Emiraten, India, China, Maleisië, Singapore en Australië. Van deze klanten behoort ruim een derde tot de Fortune® 500.