Legrand Cabling System: tijdwinst tot 40%


BOXTEL, 20080922 -- Legrand heeft op basis van gedegen marktonderzoek het bestaande Legrand Cabling System (LCS) naadloos op de marktbehoefte aangepast. Zorgeloos en snel installeren met alle denkbare systeemonderdelen en ondersteuning, maken tijdwinsten tot 40% haalbaar. Legrand ontzorgt haar klanten onder andere door hulp bij calculaties en door middel van een team productspecialisten, die elk project kunnen ondersteunen. Ook is er een montageservice mogelijk en is de product beschikbaarheid sterk verbeterd.

Legrand komt tegemoet aan de vraag om steeds sneller te installeren met een systeem dat naadloos in elkaar past en een optimaal resultaat geeft. Daarom produceert en levert Legrand zelf alle systeemonderdelen. Of het nu gaat om wandgoten, vloerdozen, zuilen, schakelmateriaal of datanetwerken, alle onderdelen zijn precies op elkaar afgestemd. Dit maakt snelle en eenvoudigere montage mogelijk, zonder risico dat iets niet past.

Combinaties
LCS is vanaf heden ook combineerbaar met schakelmaterialen van andere leveranciers. Door de vele voordelen in installatiegemak, die de datacomponenten op zichzelf staand al bieden, is hiermee nog steeds een behoorlijke tijdwinst te behalen.

Legrand Cabling System
LCS bestaat uit de Legrand RJ 45 connectoren, LCS patchpanelen, kabels, patchkabels, data outlets en datakasten. Met LCS is een compleet hoogwaardig netwerk aan te leggen met gegarandeerde optimale prestaties en doorlopende evoluties. Het is een compleet systeem en beschikbaar in koper, glasvezel en draadloos.

Garantie en ondersteuning
De prestaties van een netwerk zijn afhankelijk van de productkwaliteit en de wijze waarop deze worden gemonteerd. Legrand waarborgt dit door een onafhankelijk geteste en gegarandeerde productkwaliteit, een professioneel opleidingsprogramma en een goede technische ondersteuning. Onder die voorwaarden geeft Legrand een garantie van 20 jaar op de prestaties en de componenten behorende bij LCS 5, LCS 6 en LCS 10 Giga in de channel. Kijk voor meer informatie op www.vangeellegrand.nl.

Over Van Geel Legrand
Van Geel Legrand BV in Boxtel is onderdeel van de wereldwijd opererende Legrand Group. Met een omzet van bijna 4,1 miljard euro en vestigingen in meer dan 60 landen behoort Legrand tot de wereldmarktleider op het gebied van laagspanningsinstallaties en datanetwerken. In Nederland bedient Van Geel Legrand de markt van de woning- en utiliteitsbouw, machine- en paneelbouwers en industrie. Of het nu gaat om schakel- en verdeelinrichtingen, datanetwerken, kabeldraagsystemen of schakelmateriaal; de systemen van Van Geel Legrand zijn optimaal op elkaar afgestemd en kunnen daardoor eenvoudig, veilig en snel worden gemonteerd.

Fotobijschrift: Legrand Cabling System





Ingezonden persbericht