Ingezonden persbericht


Brocade introduceert Data Center Fabric Manager

Intuïtief end-to-end beheerplatform DCFM levert uitzonderlijke schaalbaarheid en functionaliteit

Eindhoven, 23 september 2008 Brocade® (Nasdaq: BRCD) introduceert Brocade Data Center Fabric Manager 10.0 (DCFM). Dit is een allesomvattende applicatie voor storagenetwerkbeheer. Deze applicatie helpt klanten hun dataverkeer te beheren en te beveiligen binnen en tussen verschillende soorten basisverbindingen. Dit verhoogt de productiviteit, schaalbaarheid en operationele efficiëntie.

Brocade DCFM beschikt over de unieke mogelijkheid om universeel end-to-end beheer te leveren van datacenterverbindingen van storage-poorten op genetwerkte storagesystemen tot en met Host Bus Adapters (HBA), aangesloten op fysieke of virtuele servers. De oplossing configureert en beheert het allesomvattende portfolio van Brocade storage-networking-producten. Hiertoe behoren onder andere Brocade DCX Backbones, directors, extensieapparaten en switches. Brocade DCFM is ontwikkeld voor een verbeterde schaalbaarheid om zo tot 24 multiprotocolverbindingen tegelijk te monitoren. Daarnaast ondersteunt de oplossing tot 9.000 verbindingspoorten en tot 20.000 apparatuurpoorten. Ook bewaakt DCFM real-time en op basis van historische gegevens de gang van zaken. Zo kan DCFM een proactieve probleemdiagnose stellen, optimaal gebruikmaken van resources en capaciteitsplanningen faciliteren.

Brocade DCFM is een essentiële schakel in de visie op Brocade de Data Center Fabric-architectuur (DCF). Daarnaast beschikt DCFM over de beste functionaliteit van alle bestaande Brocade-beheerproducten. De oplossing is beschikbaar in twee configuraties.


· Brocade DCFM Enterprise biedt een ongestoorde verbinding en functionele continuïteit voor bedrijven die upgraden van Brocade Enterprise Fabric Connectivity Manager (EFCM) of Brocade Fabric Manager.


· Brocade DCFM Professional biedt een aantal subopties van Brocade DCFM Enterprise. Dit maakt de applicatie ideaal voor bedrijven die een minder intensieve beheeroplossing nodig hebben. Bijvoorbeeld als ze beschikken over een kleinere SAN-omgeving van maximaal 1.000 poorten in slechts één basisverbinding.

Brocade DCFM integreert eveneens het beheer van zowel Brocade Fabric OS- (FOS) als Brocade M-Enterprise-verbindingen (M-EOS) en schaalmogelijkheden. Op deze manier kan DCFM de fysieke en de virtuele datapaden beheren tussen servers en opslagsysteem. Ook is de oplossing eenvoudig te integreren met bestaande beheerstructuren van gerenommeerde aanbieders van infrastructuurbeheer voor opslag-, servers- en datacenters via open standaard-interfaces.

Om te voldoen aan de beveiligingsstandaarden van bedrijven, ondersteunt Brocade DCFM encryptiemogelijkheden voor data-at-rest-oplossingen van vooraanstaande andere leveranciers en HBA-producten. Daarnaast kent Brocade DCFM gebruiksvriendelijke beheertools die steeds terugkerende taken stroomlijnen en zodoende de productiviteit van klanten verhogen. Met de unieke asset-tracking- en reportagemogelijkheden biedt Brocade DCFM ook een gedetailleerd inzicht in de capaciteit van hardware en bandbreedte van het netwerk. Op deze manier optimaliseert DCFM het gebruik van de infrastructuurcapaciteit.

Een onderdeel van deze allesomvattende fabric-managementoplossing is de support die Brocade Professional Services biedt bij het implementeren en optimaal inzetten van Brocade DCFM. Brocade Professional Services maakt gebruik van best-pratice-methodieken om DCFM-oplossingen optimaal te toetsen, te installeren en te implementeren. Brocade biedt daarnaast ondersteuning bij de verhuizing van data die de EFCM of Fabric Manager beheert.

Prijs en beschikbaarheid

Klanten krijgen DCFM Professional gratis bij de aanschaf van een Brocade-switch. De applicatie is te downloaden op www.brocade.com. De prijs van DCFM Enterprise is op te vragen bij een gecertificeerde Brocade Partner. Brocade geeft een kosteloze licentie-upgrade van DCFM Enterprise aan bestaande EFCM- en Fabric Manager-gebruikers die een lopend onderhouds- en supportcontract hebben. Voor meer informatie over Brocade partners: www.brocade.com

###

Over Brocade Communications Systems, Inc.

Brocade is toonaangevend leverancier van netwerkstorageoplossingen voor het verbinden, delen en beheren van bedrijfsinformatie. Met Brocade-producten zijn organisaties beter in staat hun IT-infrastructuur te optimaliseren en een compliant databeheer te voeren. Meer informatie is te vinden op www.brocade.com of op te vragen via info@brocade.com

Voor meer informatie, fotomateriaal of interviews kunt u contact opnemen met:

Lammers van Toorenburg Benelux PR
Paul Maris / Marije Perdon
Telefoon: +31 (0)30 656 50 70
E-mail: brocade@lvtpr.nl

Brocade Communications Systems

Ad Barghoorn

Telefoon: +31 (0)6 5168 2250

E-mail: Ad.Barghoorn@brocade.com