Gemeente Drechterland

9-9-2008

Ga mee met de wijkwandeling in Venhuizen op woensdag 24 september

Vorig jaar is het college gestart met het houden van wijkwandelingen. Het houdt in dat wethouder Te Grotenhuis met een groep bewoners hun wijk of dorp bezoekt om te kijken hoe het staat met de openbare ruimte. Is de wijk netjes, wordt het groen bijgehouden, is er overlast van bijvoorbeeld zwerfvuil, hoe is het gesteld met het straatmeubilair en het wegdek etc. Vervolgens besluit het college waar op korte termijn wat aan gedaan wordt.

We zijn al in Hoogkarspel, Schellinkhout en Wijdenes geweest en de laatste wandeling van dit jaar doen we in Venhuizen op 24 september. De wandeling heeft natuurlijk alleen zin als er bewoners meegaan die vertellen wat ze goed vinden aan de wijk en wat voor verbetering vatbaar is. Vandaar dat we hier een oproep doen aan de inwoners van Venhuizen om mee te gaan op woensdag 24 september aanstaande. We starten om 19:00 bij het kruispunt Kerkweg-Zeger Davidzonweg. Het plan is om van hieruit via het Padland naar ât Wierker te lopen. Iedereen is welkom!

We stellen het op prijs als u zich van tevoren aanmeldt. Dit kan digitaal door middel van het reactieformulier dat u hier vindt of telefonisch via nummer (0228) 352308, afdeling Openbare Werken. U kunt dan ook alvast doorgeven over welk onderwerp u het wilt hebben en/of waar u vindt dat de wandeling in elk geval langs moet. Het is namelijk handig als we daar van tevoren rekening mee kunnen houden.
---