Gemeente Waalwijk 24 september 6e editie RKC Waalwijk in de wijk

Woensdag 24 september aanstaande organiseert Buurtsport Waalwijk samen met RKC Waalwijk de 6e editie van RKC Waalwijk in de Wijk. Deze sportieve activiteit is erop gericht om kinderen uit de groepen 7 en 8 van de basisschool kennis te laten maken met de voetbalsport en met Buurtsport. Drie profvoetballers van RKC Waalwijk zorgen voor een sportieve middag waarbij spelen, techniektraining en panna knock-out uitgebreid aan de orde komen.
Buurtsport Waalwijk en Mozaïek Waalwijk organiseren in opdracht van de gemeente reeds meerdere jaren diverse activiteiten om jongeren te stimuleren meer te bewegen en te sporten. Jaarlijks zijn er terugkerende activiteiten zoals Sport-spektakel en Sporty Beats.

Programma
RKC Waalwijk in de wijk wordt gehouden op het sportveld naast Buurthuis Zanddonk, Willaertpark 2A in Waalwijk. Het programma start om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 16.00 uur. De deelnemers ontvangen gratis een T-shirt, een drankje en toegangskaarten voor een thuiswedstrijd van v.v. R.K.C. -Waalwijk.
Alle Waalwijkse basisscholen hebben 5 kinderen kunnen opgeven. Deze kinderen mogen vragen stellen aan de RKC-ers, meedoen aan een voetbalquiz en samen met de profspelers deelnemen aan allerlei voetbalspelletjes. In totaal zullen ongeveer 50 kinderen aan de activiteiten meedoen.

Meer informatie
Voor vragen kunt u terecht bij buurtsportwerker Bruno Podnar (tel. 06-41663406).

Publicatie datum 15-09-2008