Beau Monde Musical Special in oplage van 1.6 miljoen exemplaren

22/09/2008 13:41

Joop van den Ende Theaterproducties

Unieke Samenwerking met Joop van den Ende Theaterproducties

Op 24 september aanstaande verschijnt de Beau Monde Musical Special in een oplage van 1,6 miljoen exemplaren. Deze 70 pagina's tellende special is een unieke samenwerking tussen het tijdschrift Beau Monde en Joop van den Ende Theaterproducties. Simone Kleinsma, die momenteel schittert in 'Sunset Boulevard', siert de cover van het tijdschrift. Niemand anders dan zij kon dan ook het eerste exemplaar van het tijdschrift in ontvangst nemen.

De Beau Monde Musical Special wordt 1,6 miljoen keer uitgeleverd. 150.000 exemplaren worden meegeseald met Beau Monde, 350.000 gaan naar een deel van de trouwe musicalbezoekers van Joop van den Ende Theaterproducties en de resterende 1,1 miljoen gaat mee met diverse RTV bladen. Het laatste deel wordt gesampled in diverse theaters.

Het is een nummer vol unieke producties. Zo heeft Erwin van Lambaart, directeur van Joop van den Ende Theaterproducties, een masterclass gegeven aan vier aanstormende musicaltalenten in het mekka van musicalland: Broadway, New York. Verder een reportage in Egypte met Renée van Wegberg uit 'Joseph and the amazing technicolor dreamcoat' en het verhaal van presentatrice Irene Moors, die samen met haar dochter Rosalie naar Londen vloog om daar de hit 'High School Musical' te zien. Verder veel interviews en een originele fantastische modeproductie door Govert de Roos, waaraan maar liefst 19 musicalsterren hun medewerking verleenden.

Verder in deze Musicalspecial:

Make Over met Brigitte Heitzer die in de huid kruipt van Madonna

Leco's look met Jette Carolijn van den Berg en Chantal Janzen

Interview met Pia Douwes & Antonie Kamerling

Winnaar ontmoet winnaar: Leontien van Moorsel kijkt mee achter de schermen bij 'Ciske de Rat'

Bel & Win een VIP-night bij Les Misérables

Drie bekende vrouwen krijgen dansles van Dirty Dancing's Martin 'Johnny' van Bentem

Interview met René van Kooten uit 'Les Misérables'

Bel & Win een Vip-arrangement voor 'Joseph' of 'Tarzan'

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.

http://www.musicals.nl


Noot voor de redactie:


Noot voor de redactie,