Provincie Utrecht

Werkbezoek commissaris van de Koningin aan gemeente De Bilt

23-9-2008 -

De commissaris van de Koningin in de provincie Utrecht, de heer R.C. Robbertsen, brengt op woensdag 24 september 2008 een werkbezoek aan gemeente De Bilt. Op het programma staan onder meer bezoeken aan Scholengemeenschap De Werkplaats, ontwikkelingsgebied Centrum Bilthoven en aan Life Sciencepark Berg en Bosch.

Het bezoek aan De Werkplaats staat in het teken van leren, sporten en wonen. Het tekort aan hockeyvelden is tijdens dit bezoek één van de onderwerpen op de gespreksagenda. Vervolgens krijgt de commissaris een rondleiding door het centrum van Bilthoven waarbij de leefbaarheid en veiligheid rondom de spoorlijn centraal zal staan. In Life Sciencepark Berg en Bosch zal worden gesproken over de wetenschappelijke potentie en het economische belang van het terrein.

Voorafgaand aan dit werkbezoek heeft de commissaris van de Koningin een gesprek met burgemeester Gerritsen en een gesprek met het voltallige college van burgemeester en wethouders. Het bezoek wordt afgesloten met een informele raadsbijeenkomst in Restaurant Mauritshoeve met aansluitend een persmoment

Meer informatie: Eva de Vroome, telefoon 030 258 22 49