Gemeente Duiven


lopende Promo Logo Pro Sport

Sporten is vet cool ! Doe mee aan de sport vakantie weken!

De Sport Vakantie Weken maken onderdeel uit van het sportstimuleringsproject Duiven Pro Sport en gaan het derde schoolseizoen in. Er is veel jeugd in het basisonderwijs die de afgelopen jaren al kennis hebben gemaakt met de Sport Vakantie Weken. Leerlingen in de leerjaren 1 en 2 van het voortgezet onderwijs kunnen ook deelnemen aan de Sport Vakantie Weken. Voor een klein bedrag van EUR 5,- kun je maar liefst 3 dagen sporten en in totaal mee doen aan twaalf verschillende sporten.

Tijdens de afgelopen Sport Vakantie Weken kon je meedoen aan badminton, ballet, basketball, budo-activiteiten, breakdance, buikdansen, darten, dutch-tennis, fitness, frisbee, gymnastiek, handbal, hockey, judo, jeu de boules, kickboxen, korfbal, looptraining, paardrijden, panna-voetbal, rugby, schaken, streetdance, tennis, trampolinespringen, turnen, volleybal, weerbaarheidstraining, zaalvoetbal 4x4, en zwemmen.

Ook in het schooljaar 2008-2009 ziet het er naar uit dat de Sport Vakantie Weken een succes worden. In de herfstvakantie van woensdag 15 t/m vrijdag 17 oktober 2009, de meivakantie van maandag 27 t/m woensdag 29 april 2009 en de zomervakantie van woensdag 2 t/m vrijdag
4 september 2009 kan er volop worden gesport.

Noteer deze data al vast in je agenda!

afbeelding slogan Sport is voor iedereen