Gemeente Zevenaar


Week 39

OUD PAPIER

In de gemeente Zevenaar wordt maandelijks huis-aan-huis papier ingezameld. Hieronder leest u wanneer er in uw wijk wordt ingezameld. De inzameling is overdag, tenzij anders is vermeld. Papier graag gebundeld aanbieden op de aanbiedplaatsen. Wilt u s.v.p. plastic folies verwijderen? Papier van bedrijven wordt niet meegenomen.

Datum

Plaats

Inzamelaar

Zaterdag 27 september

Centrum/Molenwijk/Zonnemaat Zuid

supportersvereniging DCS

VERGADERINGEN

Gemeenteraad

Kijk hier voor de agenda van de openbare vergadering van de RAAD van de gemeente Zevenaar op WOENSDAG 24 SEPTEMBER 2008 in het gemeentehuis (raadzaal). Aanvang: 19.30 uur.

Raadscommissies

Kijk hier voor de agenda van de openbare vergadering van de raadscommissie SAMENLEVING op DINSDAG 30 SEPTEMBER 2008. Aanvang: 19.30 uur

Kijk hier voor de agenda van de openbare vergadering van de raadscommissie RUIMTE op WOENSDAG 1 OKTOBER 2008 in het gemeentehuis (raadzaal) Aanvang: 19.30 uur.

Kijk hier voor de agenda van de openbare vergadering van de raadscommissie MIDDELEN op DONDERDAG 2 OKTOBER 2008 in het gemeentehuis (raadzaal) Aanvang: 19.30 uur

VERGADERING WELSTANDCOMMISSIE
De openbare vergadering van de Welstandscommissie wordt gehouden op maandag 29 september 2008 om 13.30 uur in het gemeentehuis (kamer 402). De agenda van deze vergadering ligt vanaf vrijdag 26 september ter inzage bij de Balie Ruimte. Deze kan daar tijdens openingstijden worden ingezien.