Gemeente Enkhuizen

Sporthackers: sportactiviteiten voor de jeugd in de herfstvakantie!

In de herfstvakantie organiseert Sportservice West-Friesland speciaal voor jou vette sportactiviteiten in verschillende gemeenten. Woon je in Enkhuizen, Drechterland, Koggenland, Medemblik of Opmeer en val je in de leeftijd van 12 t/m 18 jaar, dan is dit echt iets voor jou!

Een uitdagende en actieve vakantie
Wil je wel eens wat anders in de herfstvakantie dan achter je computer zitten of chillen met vrienden, dan is dit je kans! Wij hebben een super sportaanbod voor jullie! Je kan meedoen aan vette sporten, zoals: breakdance en streetdance, BMX-en, golf, roeien, klimmen of freerunning. Allemaal trendy sporten, waar je vast een keuze uit kunt maken. Dit is maar een greep uit het totale aanbod, want er worden nog veel meer sporten aangeboden.

Sporthackers
Sporthackers is de naam van het programma met sportactiviteiten in de herfstvakantie. De activiteiten geven je de gelegenheid om kennis te maken met een sport die je nog nooit hebt gedaan of waar je misschien zelfs nog nooit van gehoord hebt. Een ervaren trainer geeft je uitleg en showt alle moves. Natuurlijk ga je twee uur lang zelf aan de slag. De kosten zijn 2,50 per sport, dus daar hoef je het niet voor te laten. De sporten worden op verschillende plaatsen in West-Friesland gegeven en je mag je voor zoveel activiteiten inschrijven als je maar wilt.

Inschrijving
De organisatie van Sporthackers is in handen van Sportservice West-Friesland. Op www.sportservicewestfriesland.nl kun je het gehele programma bekijken. Er staat per sport wat je gaat doen en op welke data en tijden je mee kan doen. Inschrijven doe je ook via de hierboven genoemde site. Aanmelden kan ook via
http://Sporthackers.hyves.nl, misschien ontmoet je daar nog vrienden waar je samen mee kan gaan sporten. Uiteraard houden wij jullie op de hoogte met het laatste nieuws over Sporthackers!

Meer informatie
Meer informatie over Sporthackers vind je op bovengenoemde website. Je kunt ook bellen naar Nanda Timmerman of Ellen Vlaar, tel. 0229-287705 of een e-mail sturen naar: ntimmerman@sportservicenoordholland.nl

Postbus 11
1600 AA Enkhuizen
T 0228 - 360 100
F 0228 - 313 312
stadhuis@enkhuizen.nl