Warchild


De KinderKompanie, de toekomst van kinderspullen. De KinderKompanie zamelt gebruikte kinderspullen in, zoals stoelen, bedjes, speelgoed, en commodes. Deze spullen worden in een nieuw jasje gestoken. Zo zet de KinderKompanie zich op creative wijze in voor een duurzame toekomst, en de toekomst van oorlogskinderen. Initiatiefnemer Petra: "De leukste spullen komen al binnen. De Kinderkompanie verwacht nog veel meer want in feite doneert de gever direct een bedrag aan het goede doel."

KinderKluswerk
Het kluswerk wordt gedaan via workshops en bedrijfsuitjes. Bovendien organiseert de KinderKompanie speciale klusdagen voor vrijwilligers die beginnen met een lunch en eindigen met een borrel. Het is leuk en gezellig, en iedereen is welkom!

KinderKollektie
De kinderKollektie is in de maak; de eerste spullen zullen zeer binnenkort te vinden zijn op de website van de KinderKompanie (www.kinderkompanie.nl). Krukjes in de vorm van paddestoelen, een olifant als krijtbord, een glimmende knikkerbaan. De verkoop start in maart 2008 en we hopen natuurlijk op een hoge opbrengst!

Heb je nog spullen voor de KinderKollekte? Ben je geĂŻnteresseerd in het KinderKluswerk of de KinderKollektie? Kijk dan op www.kinderkompanie.nl of mail naar Petra via info@kinderkompanie.nl.