Ingezonden persbericht


Aladdin visionair in Magic Quadrant voor Secure Web Gateway

Evaluatie op basis van uitvoerbaarheid, beleid en compleetheid visie

IJsselstein, 24 september 2008 - Aladdin Knowledge Systems (Nasdaq: ALDN), wereldwijd leverancier van oplossingen voor internet- en softwarebeveiliging, is door Gartner geplaatst in het visionairkwadrant van het Magic Quadrant voor Secure Web Gateway. Gartner heeft de Secure Web Gateway-markt (SWG) uitgebreid geanalyseerd en hierbij leveranciers getoetst op de uitvoerbaarheid van hun beleid, inclusief toekomstperspectief, prijzen en productkwaliteit. Daarnaast kijkt Gartner naar de compleetheid van de visie, waaronder de sales- en marketingstrategie.

De kracht van de malware-filtering van Aladdin ligt in de real-time intelligente inspectiecapaciteiten van Aladdin eSafe. Om de gewiekste cybercriminelen die legitieme websites en Web 2.0-applicaties aanvallen te slim af te zijn, scant Aladdin eSafe al het webverkeer via elke poort. Zo ontdekt en verwijdert de oplossing malware direct zonder onnodig legitieme content te blokkeren of pc-prestaties te verminderen. Aladdin eSafe omvat een uitgebreide lijst van unieke applicatiecontroles in meer dan 500 categorieën, verschillende installatiemogelijkheden en een brede platformkeuze (appliance, VMware en virtual appliance). Met wereldwijde aanwezigheid, een divers klantportfolio, innovatieve technologie en veel intellectueel eigendom en patenten, heeft Aladdin eSafe een uitstekende positie om verder te groeien en succesvol te blijven in de markt voor contentbeveiliging.

'We zijn erg verheugd dat Aladdin eSafe is geplaatst in het Magic Quadrant voor Secure Web Gateway van Gartner', zegt Tsion Gonen, vicepresident van de Content Security Business Unit van Aladdin Knowledge Systems. 'In mijn ogen bevestigt de plaatsing van Aladdin in het visionairkwadrant onze sterke technische innovatie en onze strategie in het ontwikkelen van real-time, intelligente webbeveiligingsoplossingen. Deze helpen organisaties hun data te beschermen en gebruiksregels goed toe te passen.'

Over Aladdin eSafe

Aladdin eSafe beschermt tegen malware en zero hour-webbedreigingen via een inline, wire-speed beveiligde webgateway met krachtige antispywarefunctionaliteit, URL-filters en controle op applicatieniveau. eSafe controleert ook op spam en inspecteert SMTP- en POP3-verkeer via een proactieve e-mailbeveiligingsgateway met dubbele engine. Zie ook www.Aladdin.com/eSafe.

Over Aladdin

Aladdin Knowledge Systems (Nasdaq: ALDN), gevestigd in Tel Aviv (Israël), is wereldwijd leverancier van oplossingen voor internet- en softwarebeveiliging. Aladdin-klanten, variërend van softwareleveranciers tot en met bedrijven in uiteenlopende sectoren, profiteren van een veilig gebruik en veilige distributie van digitale content. De Aladdin-oplossingen beschermen applicaties, internetgebruik en -toegang en bedrijfsinformatie, en stimuleren de productiviteit. Het Benelux-hoofdkantoor van Aladdin is gevestigd in IJsselstein.