Gemeente Loenen aan de Vecht


Gezondheidssite Loenen in de lucht

SOA, hooikoorts, borstkanker, asbest, pesten, hoge bloeddruk, opvoedproblemen. Wat is het? Wat kan ik er aan doen? Wie kan mij helpen? Iedereen komt wel eens voor een vraag over zijn of andermans gezondheid te staan.

Voor al deze vragen is GezondMiddenNederland.nl bedacht. Vanaf vandaag beschikt Loenen over zijn eigen digitale gezondheidsgids. Deze site is uniek van opzet. Het geeft naast alle informatie over zorg, welzijn en wonen ook een lijst van alle namen en adressen van de zorgverleners bij u om de hoek. Vandaag start GGD Midden-Nederland, die de site beheert, de campagne om alle inwoners erop attent te maken.

Hoe kom ik van mijn acne af? Heb ik overgewicht? Hang ik in een depressie? GezondMiddenNederland.nl is een site voor jong én oud. Via tips, folders, digitale testen, filmpjes en verwijzingen naar landelijke en regionale sites krijgt de bezoeker antwoord op al zijn vragen en ook waar hij terecht kan. Deze site geeft alle adressen van de behandelaars in de buurt. Niet alleen in Loenen, maar ook regionaal.

GezondMiddenNederland.nl is een initiatief van de GGD Midden-Nederland. Een kijkje nemen? www.gezondmiddennederland.nl.