Nederlandse Tafeltennisbond

Tafeltennisclubs druk met verbouwingsactiveiten Diverse verenigingen zijn net klaar of druk aan de slag met bouwactiviteiten aan hun accomodaties. Zo opende Bit.nl begin september haar prachtig uitgebreide clubgebouw in Ede. Andere clubs (o.a. Tios'51 in Tilburg) zijn nog hard bezig met hun nieuwe locatie of uitbreiding.

Danny Heister verricht de officiële openingshandeling van het uitgebouwde en vernieuwde gebouw van
TTV Bit.nl. (FOTO: © BIT.NL / NTTB)

Bit.nl (Ede) opende begin deze maand de deuren van haar uitgebouwde en vernieuwde zaal. Herenbondscoach en tafeltennisser Danny Heister had de eer het gebouw officieel te mogen heropenen. Samen met Wai-Lung Chung van het Dutch Butterfly Team gaf hij bovendien een clinic. Volgens Peter van Mil, accomodatieadviseur van de NTTB, was het bouwproject van de tafeltennisclub een voorbeeld van een unieke make-over in slechts korte tijd.

Ook andere clubs zijn druk aan het bouwen, waaronder de Tilburgse vereniging Tios'51. Volg de bouw van hun nieuwe clubhuis op www.tios51.nl.

Accommodatievraagstukken zijn meestal ingewikkelde projecten. Er komt veel bij kijken voordat uiteindelijk een nieuwe of verbouwde accommodatie gereed is. Iedere vereniging kan daar specialistische hulp bij gebruiken. De NTTB is één van de weinige sportbonden met een eigen accommodatiespecialist. Peter van Mil adviseert en ondersteunt uw vereniging bij alle vragen die betrekking hebben op uw accommodatie.

U kunt Peter van Mil bereiken via mail en telefonisch: 0413 - 367 021.

De vernieuwde en uitgebreide zaal van TTV Bit.nl. (FOTO: © BIT.NL / NTTB)

NTTB/HH