100.000e Garantiecertificaat Erkende Verhuizers uitgereikt.

24/09/2008 17:45

Organisatie Erkende Verhuizers

De Organisatie voor Erkende Verhuizers, de vereniging van de circa 300 professionele verhuisbedrijven in Nederland, introduceerde op 1 april 2006 het Garantiecertificaat Erkende Verhuizers.

Het Garantiecertificaat Erkende Verhuizers maakt deel uit van de Algemene Voorwaarden die samen met de Consumentenbond zijn opgesteld. Het Garantiecertificaat biedt de verhuizende consument een bijzonder uitgebreide verzekeringsdekking van de kostbare inboedel en garandeert zowel de uitvoering als de aanbetaling van de verhuizing.

Met het Garantiecertificaat is de inboedel standaard verzekerd tegen nieuwwaarde, tot een maximum van 100.000 euro. Als de verhuizer de verhuizing onverhoopt niet kan uitvoeren, neemt een andere Erkende Verhuizer de verhuizing over.

Ter gelegenheid van de uitreiking van het 100.000e Garantiecertificaat, krijgt de klant op wiens naam het Garantiecertificaat is uitgeschreven de volledige verhuizing cadeau. De verhuizing wordt vandaag uitgevoerd door Erkende Verhuizer Koninklijke Meubeltransportmaatschappij De Gruijter & Co. N.V. uit Zoeterwoude.

http://www.erkendeverhuizers.nl