Gemeente Veenendaal


Ondertekening contract gemeente Veenendaal en Start People

Gemeente Veenendaal kiest voor Start People

De gemeente Veenendaal kiest de komende twee tot vier jaar voor Start People als leverancier van tijdelijk personeel. Het is de eerste keer dat de gemeente Veenendaal flexibele arbeid op deze schaal heeft aanbesteed. Op woensdag 24 september hebben de portefeuillehouder Personeel wethouder Van den Bos en de commercieel directeur van Start People, Raymond Puts, de overeenkomst ondertekend.

Start People zal de komende jaren alle tijdelijke medewerkers tot en met schaal 9 leveren aan de gemeente Veenendaal. Het gaat om alle flexibele functies binnen de werkgebieden technisch, facilitair, sociaal/maatschappelijk en administratief/secretarieel.

Goede samenwerking

Van de zeven aanbieders die aan de aanbesteding deelnamen, is de keuze gevallen op Start People. Wethouder Van den Bos is verheugd over de overeenkomst. Eén van de redenen waarom de keuze op Start People is gevallen, is het feit dat ze op een snelle manier deskundige mensen kunnen leveren. Dat, en de brede ervaring die Start People heeft, zorgen ervoor dat we vertrouwen op een goede samenwerking.

Start People installeert voor de gemeente een speciaal Career Centre in hun vestiging Veenendaal. Met deze ondersteuning kunnen wij ervoor zorgen dat de gemeente Veenendaal snel en efficiënt de juiste medewerker op de goede plaats heeft aldus Raymond Puts, commercieel directeur van Start People.