Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Amsterdam, 16 september 2008

Extra voorstellingen M-Lab productie 'The Wild Party'

De voorstellingen van de M-Lab productie The Wild Party zijn volledig uitverkocht. Door de aanhoudende vraag naar kaarten worden extra voorstellingen gespeeld van woensdag 24 t/m zaterdag 27 september om 20:15 uur. Op zaterdag 27 september is een matineevoorstelling om 14:00 uur.

"We zijn heel blij dat we nog één extra week kunnen spelen", aldus regisseur Koen van Dijk."Langer gaat echt niet; alle acteurs hebben vanaf oktober verplichtingen elders. Zo begint Lone van Roosendaal met de komedie Boeing Boeing, Alex Klaasen met zijn solovoorstelling Eindelijk Alleen, Ara Halici met Piaf, De Musical en Anouk van Nes pakt haar rol in Dirty Dancing weer volledig op".

M-Lab opende op 4 september jongstleden haar tweede theaterseizoen met The Wild Party. Deze opwindende dansmusical van Andrew Lippa werd nog niet eerder professioneel in Nederland gespeeld. De choreografie is van John Agésilas. De muzikale leiding is in handen van Frans Heemskerk. Koen van Dijk tekende voor de vertaling en regie.

www.m-lab.nl

Het laboratorium voor muziektheater M-Lab, naar een idee van Janine en Joop van den Ende, krijgt steun van de gemeente Amsterdam/Amsterdam Topstad en van de VandenEnde Foundation.