ROI Financials en Best Buy Horeca Group starten samenwerking

24/09/2008 09:03

ROI Financials B.V.

Horeca-administratiekantoor ROI Financials en de Best Buy Horeca Group zullen per 1 oktober van dit jaar hun krachten bundelen om de dienstverlening aan horecaondernemers nog verder te optimaliseren.

De Best Buy Horeca Group, actief sinds september 2001, is een inkooporganisatie met een uniek concept dat ondernemers in de gastvrijheidsindustrie de mogelijkheid biedt inkoopvoordeel te behalen door collectieve afspraken met horecaleveranciers en aan de horeca gerelateerde leveranciers, dienstverleners en producenten. De kortingen voor de leden kunnen oplopen tot wel 25%. Dit geldt uiteraard voor alle mogelijke voedingsmiddelen, van snacks tot kaas en van wijn tot gesneden groenten, maar ook voor alle overige producten die een horeca ondernemer nodig heeft, zoals serviesgoed, verpakkingsmateriaal en gespecialiseerde verzekeringen voor zijn werknemers. Deelnemers kunnen door het veel hogere inkoopvolume en de onderhandelingspositie die Best Buy hierdoor verworven heeft besparen op een groot aantal producten en diensten, waaronder nu ook administratieve diensten zoals die worden aangeboden door ROI Financials.

Jan Pool, directeur en founder van ROI Financials: "Een partner als Best Buy biedt ons enorme mogelijkheden. Wij hebben de overtuiging dat 'doen waar je goed in bent' de basis is voor succes. Deze samenwerking sluit daar naadloos bij aan. Bedrijven die reeds gebruik maken van de service van ROI Financials kunnen door deze samenwerking makkelijker profiteren van de voordelen die de Best Buy Horeca Group voor haar deelnemers weet te behalen. Andersom kunnen horecaondernemers die al bekend zijn met het brede pakket aan producten en diensten dat Best Buy biedt nu eenvoudig en snel kennis maken met de administratieve ondersteuning van ROI Financials".

ROI Financials is al sinds 1992 hét gespecialiseerde administratiekantoor voor de horeca. Dit bedrijf stelt zich ten doel om administraties, rapportages, oplossingen en adviezen te verzorgen voor ondernemers in de gastvrijheidsindustrie, zodat zij met een minimale administratieve inspanning toch het benodigde overzicht kunnen behouden en zich kunnen concentreren op gastvrijheid en service.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

http://www.roifinancials.nl