Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Professionele videoconferencing nu voor iedereen betaalbaar

Culemborg, 24 september Proby Unified Communications heeft een nieuwe videoconferencing-oplossing op de markt gebracht. Deze oplossing is volledig gebaseerd op Microsoft Unified Communications.

De afgelopen tijd kregen we steeds meer aanvragen voor een videoconferencing oplossing. Videoconferencing is zeer populair vandaag de dag. Veel bedrijven besparen dagelijks kosten door middel van het inzetten van videoconferencing en de productiviteit neemt hierdoor enorm toe. Vaak blijkt echter dat de huidige oplossingen al snel boven een investering van 100.000 euro uitkomen en daardoor voor veel organisaties te duur is. Onze nieuwe Proby Videoconferencing is gebaseerd op een appliance met Microsoft Unified Communications Software en kunnen we al aanbieden voor een totaalbedrag van 25.000 euro , zegt David van Splunteren, Directeur van Proby Unified Communications. We hebben onze relaties onlangs ingelicht over deze nieuwe oplossing en hebben al diverse aanvragen ontvangen. Vooral de combinatie met de Microsoft Roundtable spreekt veel organisaties erg aan .

De Proby Videoconferencing oplossing is uniek. Elkaar onder vier ogen spreken, met diverse mensen vergaderen. Dat hoeft vanaf nu niet meer alleen fysiek. Virtueel vergaderen is mogelijk en betaalbaar. Zo kan zonder reiskosten en files, op diverse locaties, overleg plaatsvinden met één of meer deelnemers.

Proby Videoconferencing maakt deelnemen aan en uitnodigen voor een vergadering makkelijk. Met de nieuwe manier van vergaderen ziet men snel wie aan de vergadering deelneemt, heeft men integratie van beeld en geluid en zijn digitale notulen, presentaties, applicaties en whiteboards direct beschikbaar. En maakt de Microsoft RoundTable, een panoramische 360° camera, virtueel vergaderen dynamisch.

Voor meer informatie over Proby Videoconferencing kan men terecht op www.proby.nl of een mailtje sturen voor meer informatie naar info@proby.nl

////// EINDE PERSBERICHT //////

Voor meer informatie kunt u terecht bij:

Hans Schuurmans

Adres:

Proby Unified Communications

Erasmusweg 11
Postbus 29
4100 AA Culemborg

T 0345 596070
F 0345 517858

E-mail: hschuurmans@proby.nl