Time : 10:20:45
Date : 24 September 2008
Sender Name: Belcenter

BelCenter verwerft nationale ADSL-klanten van E-LEVEN

Brussel, 24 september 2008 - Belcenter, de specialist van het snelle internet en van de telecommunicatieoplossingen, kondigt vandaag de overname aan van de nationale ADSL-klantenportefeuille van E-LEVEN. Door deze operatie kan de operator zijn klantengroep gevoelig uitbreiden en de klanten een perfecte service garanderen.

Nadat de nv E-LEVEN een aantal innoverende producten had ontwikkeld inzake debiet en ondanks het feit dat ze over een eigen ADSL2+-netwerk beschikte, legde de onderneming op 18 juli 2008 de boeken neer. Begin augustus kondigden twee ondernemingen de overname aan van de klanten en het netwerk. Een van die bedrijven, FREE BELGIAN NETWORK, nam de ADSL2+ activiteit in Louvain-la-Neuve, Leuven en Gent over, samen met de nationale ADSL-klanten. FREE BELGIAN NETWORK besliste vandaag om de ADSL-klanten over te laten aan BelCenter, een partner met een stevige verankering in het Belgische telecomlandschap.

Met deze overname moet BelCenter zijn status van alternatieve operator kunnen bevestigen en een nieuw marktsegment kunnen aanboren. Nicolas Breuer, Sales Executive, geeft commentaar bij de overname: "We willen in de eerste plaats een kwaliteitsdienst garanderen aan de klanten van E-LEVEN. Door deze overname kunnen we ons bovendien versterken op een zeer concurrentiële markt, waar de nauwe band met onze klanten de doorslag moet geven. We kijken ernaar uit om de E-LEVEN-klanten in ons netwerk te verwelkomen".

De klanten zullen de komende dagen op de hoogte gebracht worden via een officiële brief. De technische migratie naar het BELCENTER-netwerk treedt ten laatste op 1 oktober 2008 in werking.

Over Belcenter
Belcenter is actief sinds 2000 en biedt een ruime waaier van telecommunicatiediensten aan bedrijven en particulieren. Naast de internetportal biedt Belcenter eveneens housingdiensten, xDSL-oplossingen (ADSL en SDSL) en optische vezelsystemen die de klant verbinden met het eigen nationale netwerk.

Perscontact: BELCENTER
Nicolas Breuer
Tel. : 02 243 02 43
Fax : 02 243 02 44
Henri Consciencelaan, 94
1140 Brussel

URL: http://www.belcenter.be http://www.belcenter.net

Link to Press Release - FR Link to Press Release - NL