Persbericht

Nieuwste versies Solid Edge en NX van Siemens PLM Software nu beschikbaar

~ Beide nieuwe producten met synchronous technology wereldwijd leverbaar ~

s-Hertogenbosch, 24 september 2008 Siemens PLM Software, een business unit van de Siemens Industry Automation Division en aanbieder van software en diensten voor product lifecycle management (PLM), maakt de beschikbaarheid bekend van zowel Solid Edge® met Synchronous Technology, evenals versie 6 van zijn NX" software, eveneens met synchronous technology. Beide producten zijn verkrijgbaar voor klanten over de gehele wereld.

De nieuwe editie van Solid Edge is de eerste versie met de nieuwe digitale productontwikkelingtechnologie van Siemens PLM Software. Solid Edge met Synchronous Technology is het kern-CAD-onderdeel van het Velocity Series"-portfolio. De oplossing bevat nieuwe onderdelen die innovatie versnellen, waaronder een omgeving om history-free te werken, waardoor de gebruiker met maximale vrijheid en sneller ontwerpen kan veranderen. Solid Edge met Synchronous Technology stelt ons in staat om speciale wensen van onze klanten sneller te verwerken , zegt John Matthews, mechanical designer bij Hatch. Doordat we veranderingen sneller kunnen doorvoeren, is het gemakkelijker om deadlines te halen.

NX 6, de nieuwe versie van de software voor digitale productontwikkeling, maakt ook gebruik van synchronous technology. NX 6 brengt twee beloftes met zich mee. Ten eerste zorgt de integratie van de synchronous technology van Siemens PLM Software voor een ongelofelijk krachtige manier van werken, die niet te vergelijken is met wat er verder op de markt verkrijgbaar is , zegt Al Dean, editor bij DEVELOP3D Magazine. De toevoeging van synchronous technology maakt NX6 software een nog aantrekkelijkere oplossing, gezien de achtergrond in knowledge-based design, automation en de dekking van het gehele proces. Het tweede veelbelovende aspect van NX 6 is de toevoeging van nieuwe intelligentieniveaus aan de simulatie-omgeving. Dat is iets waar alle gebruikers nu mee bezig zijn hoe ze simulatie nog effectiever en efficiënter in kunnen zetten.

Klanten met doorlopende onderhoudscontracten kunnen NX 6 met synchronous technology zonder extra kosten downloaden via http:support.ugs.com. Voor meer informatie, bezoek www.siemens.com/nx .

Voor meer informatie over Solid Edge, bezoek www.siemens.com/solidedge .

(342 woorden)