Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

CBS Solutions breidt verder uit

CRM/BI-leverancier betrekt nieuw pand in Barendrecht

Barendrecht, 24 september 2008 CBS Solutions, leverancier van customer relationship management (CRM)- en business intelligence (BI)-oplossingen, is per 1 september 2008 verhuisd naar Barendrecht. Door de sterke groei van het bedrijf voldeed de vestiging in Sliedrecht niet langer aan de eisen. Het nieuwe pand, waar momenteel twintig mensen werken, biedt volop ruimte voor verdere uitbreiding van de activiteiten. Vrijdag 26 september 2008 vindt de officiële opening plaats.

De locatie in Barendrecht is groot genoeg om onze ambitieuze plannen te verwezenlijken, zegt Edwin Quarles van Ufford, directeur van CBS Solutions. Wij zijn van huis uit CRM-leverancier. Sinds begin 2008 leveren we tevens BI-oplossingen. Door klanten deze combinatie aan te bieden, voorzien we in een grote behoefte. We verwachten dan ook dat onze BI-activiteiten binnen twee à drie jaar net zo omvangrijk zullen zijn als onze CRM-activiteiten. In ons nieuwe pand kunnen we deze groei ook fysiek aan. Bovendien is de locatie, onder de rook van Rotterdam, beter bereikbaar voor klanten en handiger om nieuwe mensen te werven.

Nieuwe adresgegevens

CBS Solutions B.V.

Zwolseweg 27

2994 LB Barendrecht

Telefoon: 0180 645 230

Fax: 0180 645 231

CBS Solutions

Over CBS Solutions

CBS Solutions is een gespecialiseerde leverancier van oplossingen voor customer relationship management (CRM) en Business Intelligence (BI). CBS Solutions maakt bij de ontwikkeling gebruik van toonaangevende software, zoals SalesLogix, Sage CRM en QlikView. De oplossingen van het bedrijf zijn steeds volledig afgestemd op de behoeften, de klanten en de activiteiten van de klant en groeien mee met veranderingen in eisen en wensen. CBS Solutions werd opgericht in 1992 en is actief in de Benelux. Tot de klanten behoren Movares, De Heus Voeders, Metaalunie, Spring Global Mail (TNT), Rembrandt Fusies & Overnames (Rabobank Groep), Tosoh Bioscience, Spark Holland, Meetingpoint en PANalytical. Kijk voor meer informatie op www.cbssolutions.com.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met bovenstaande contactpersonen.

Contactgegevens:

CBS Solutions

Lars van den Ham

Tel.: 0180 645 233

Lars.vandenham@cbssolutions.com

The Communication Force

Nanda Bechtholt

Tel. 023 56 56 850

nandab@communicationforce.com