I Quit Smoking opent 5e en 6e kliniek in Amsterdam en Heemskerk


Steeds meer Nederlanders stoppen met roken dankzij de nieuwe behandelmethode I Quit Smoking (IQS)

AMSTERDAM, 20080924 -- Na de opening van de eerste I Quit Smoking (IQS) klinieken in Rotterdam, Helmond, Veenendaal en Leeuwarden zullen nu ook Amsterdam en Heemskerk worden verrijkt met een I Quit Smoking-kliniek.

Roel Koblens, initiatiefnemer van IQS Kennemerland te Heemskerk: "Ik ben om verheugd de vijfde IQS vestiging te openen. IQS is een ijzersterk concept en zeker nu we het laatste kwartaal in gaan, verwachten wij topdrukte. Roken staat al jaren in de top drie van goede voornemens en sinds de invoering van het rookverbod in de horeca is de belangstelling voor stoppen met roken enorm toegenomen. IQS is geen enge medische molen, maar juist een fijne persoonlijke aanpak die helpt." Op 29 september opent franchisenemer Roel Koblens zijn kliniek op de Jan Ligthartstraat 71b in Heemskerk.

HealthCity Amsterdam "IQS is een aanwinst voor onze club. Stoppen met roken is de sleutel om te komen tot een gezond lichaam" aldus Peter Deutz, Program & Training manager bij HealthCity BV in Hoofddorp , Op 29 september opent IQS een vestiging in de HealthCity club in het WorldFashion center in Amsterdam.

Vooruitstrevend
IQS, die zowel de lichamelijke- als de psychische verslaving aanpakt, is reeds actief in méér dan 30 landen. Dankzij de vooruitstrevende behandelmethode van IQS zijn er momenteel ruim 300.000 mensen wereldwijd succesvol gestopt met roken. IQS lijkt ook goed aan te slaan in ons land: met deze openingen zijn nu al 6 vestigingen actief met dit unieke concept.

Voorlichting bedrijfsleven
IQS is een nieuwe methode om op een gemakkelijke manier blijvend te stoppen met roken. Stoppen met roken is een zeer actueel onderwerp. Het rookverbod in de horeca, op de werkplek en op de meeste publieke plaatsen, alsmede het steeds heftigere debat over de gevolgen van het roken, leiden ertoe dat voor veel mensen de keuze om te stoppen met roken steeds urgenter wordt. Daarom richt IQS zich ook actief op de voorlichting aan het bedrijfsleven, waar rookbeleid en het welzijn van de medewerkers eveneens belangrijke aandachtspunten zijn.

Meer informatie:
www.iquitsmoking.nl meer informatie gegeven over de methodiek. Tevens is het via de website mogelijk om een afspraak te maken.

Ingezonden persbericht