Speelgoedwebshop Hibba.nl helpt gezinnen met meerlingen


HOUTEN, 20080924 -- Met ingang van 24 september 2008 introduceert de toonaangevende speelgoedwebshop Hibba.nl een nog niet eerder in Nederland vertoonde meerlingenkorting. Gezinnen met meerlingen krijgen voortaan 5% korting per kind. Hibba bestaat uit een team van toegewijde ouders die geloven dat speelgoed een belangrijke plaats inneemt in de wereld van het kind.

Het valt niet altijd mee om een twee- of `nog-meer-ling' te verzorgen. Extra drukte en vooral extra kosten. Hibba.nl komt gezinnen met meerlingen tegemoet, met de voor Nederland unieke meerlingenkorting.

Voor elk meerling-kind krijgt een gezin 5% Mega-Meerlingen-Korting. Dit betekent dus bij een tweeling 10% korting, bij een drieling 15% korting, bij een vierling 20% korting, bij vijflingen 25% enz.

Klanten met meerlingen kunnen hun persoonlijke Mega-Meerlingen-Kortingspas aanvragen bij de Hibba klantenservice (klantenservice@hibba.nl) en profiteren vanaf dat moment op elke bestelling van hun meerlingenkorting.

Achtergrond: wie is Hibba.nl

Speelgoedwebshop Hibba verkoopt kwalitatief verantwoord speelgoed voor kinderen van 2 tot 12 jaar oud. Hibba bestaat uit een team van toegewijde ouders die geloven dat speelgoed een belangrijke plaats inneemt in de wereld van het kind.

Ontwikkeling door te spelen, daar draait het bij Hibba.nl om. Hibba speelgoed wordt uitgezocht en gemaakt om te leren, te bewegen en de fantasie te stimuleren. Allemaal belangrijk voor een goede ontwikkeling. Kinderen leren van prikkelingen en ervaringen, waarvan er heel veel tijdens het spelen plaatsvinden. Onmisbaar hierbij zijn lichaamsbeweging, het ontdekken van nieuwe dingen en het leren van fouten. Hibba levert speelgoed dat hieraan bijdraagt.